• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marija Stanković

10.04.2024

13:09

"Biljur" na mnogim svetskim plejlistama! Bilja Krstić za Informer otkrila: Održaćemo koncert u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu!

ATAIMAGES

Kultura

"Biljur" na mnogim svetskim plejlistama! Bilja Krstić za Informer otkrila: Održaćemo koncert u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu!

Podeli vest

Poznata pevačica i lider etno-grupe "Bistrik" Biljana Krstić specijalno za Informer.rs govorila je o novom albumu, kao i kada će održati solistički koncert u Beogradu.

- U Beogradu smo planirali 9. novembra kada se budemo vratili iz Kolumbije i Meksika jer u oktobru smo tamo na festivalima. Za koncerte su upravo pregovori u toku - uradićemo Beograd, Novi Sad i Zagreb, tako da ćemo tada promovisati naš novi album "Biljur".

Kako nam je objasnila, "Biljur" ima više značenja.  

- To je u stvari gorski kristal. Mnogi misle zato što sam Bilja, pa "Biljur", ali nije. Pre svega, to jeste oznaka za snovidost, za sjaj, meni je mnogo drago da smo posle toliko godina objavili album, jer ih retko objavljujemo. Ova vrsta muzike zahteva da, kad se album objavi, mora negde da otraje i da ga ljudi čuju -  istakla je Bilja Krstić. 

Na mnogim svetskim plejlistama i top listama se nalazi ovaj album i to upravo pokazuje koliko je muzika univerzalna i koliko nije važno ni razumeti tekst! 

Na našu konstataciju da je kao vino - što starija, to lepša, Bilja objašnjava: 

- Nema tu tajni, važno je samo da gledate malo sa neke pozitivnije strane. Svi imamo probleme, ali to su stvari koje će ipak proći i najvažnije nam je zdravlje. Ja vodim računa i o zdravoj ishrani i dosta sam aktivna fizički, ali mislim da nije samo to. Još kad radite ono što volite... rekla nam je Bilja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija