• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2023

10:26

Rade Šerbedžija udao ćerku! Slavlje trajalo danima na salašu u Vojvodini

informer/printscreen

Kultura

Rade Šerbedžija udao ćerku! Slavlje trajalo danima na salašu u Vojvodini

Podeli vest

Nina Šerbedžija, ćerka istaknutog umetnika Radeta Šerbedžije izgovorila je juče sudbonosno "da" svom izabraniku Filipu na salašu u Novom Sadu.

Legendarni glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički slave venčanje svoje ćerke Nine.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Nina je svom dugogodišnjem partneru, inače našem glumcu Filipu Đuriću obećala večnu ljubav pred Bogom, a do oltara ju je dopratio ponosni otac Rade držeći je čvrsto za ruku.

Za svoj veliki dan zablistala je u dugoj raskošnoj venčanici, a ceremonija se odigrala u Novom Sadu.

Foto: Foto: Screenshot

 

 

Svoju sreću nije skrivala, a to je dokazao osmeh koji se video kroz raskošni veo.

Filip Đurić je inače naš mladi glumac, koji je ostvario zapažene uloge u hit serijama "Crna svadba", "12 reči", "Kljun" i grupa. Inače, 2020. godine ostvario je najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, kada je nagrađen od kolega Gran-prijem Naisa za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

Majka Lenka veselo je pevala za svatovima, a sestre su ponosno hodale iza mladenaca, prenosi Dnevnik.hr.

Osim Nine, Šerbedžija ima još i ćerke Milicu i Vanju iz braka s Lenkom i sina Danila i ćerku Luciju, iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

Lenka i Rade u braku su 31 godinu, a on je sam jednom prilikom za IN magazin otkrio koja je tajna njihove dugovečne ljubavi.

"I još ćemo 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pevam, ima tremu", izjavio je i sam Rade tom prilikom, a njihova međusobna podrška priča jednu baš lepu priču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!
Veliko otkriće

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!

Na grčkom ostrvu Krit, otkriven je izuzetan kameni spomenik u obliku prstena star 4.000 godina, koji se nalazi na vrhu brda Papura, severozapadno od grada Kasteli. Ova monumentalna građevina iz bronzanog doba prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara i predstavlja značajan arheološki nalaz koji ukazuje na bogatu istoriju i kulturu minojskog perioda na ostrvu.

17.06.2024

21:10

Magazin

Džet set

Srbija