• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

12.12.2022

08:23

SERIJA "U KLINČU" POPULARNIJA OD SVETSKIH HITOVA! Srpski projekat najpretraživaniji na Guglu u 2022. godini!

printscreen instagram/awramovsky

Kultura

SERIJA "U KLINČU" POPULARNIJA OD SVETSKIH HITOVA! Srpski projekat najpretraživaniji na Guglu u 2022. godini!

Podeli vest

Serija "U klinču" je najtraženija na Guglu ove godine u Srbiji, te se našla ispred najpopularnijih serija

Serija "U klinču" je najtraženija na Guglu ove godine u Srbiji! Tinejdžerska drama autora Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića iza sebe je ostavila planetarno popularne serije poput Netfliksovog hita "Čudnije stvari" i HBO drame "Euforija".

Foto: Printscreen You Tube/Južni vetar

Miloš Avramović, reditelj


Avramović kaže da je srećan zbog uspeha koji je postigao njegov projekat.
- Lepo je čuti da je ljude ta serija zainteresovala. To je pokazala i gledanost, jer je svaku epizodu na RTS-u gledalo više od milion ljudi. Publici smo predstavili nove mlade glumce, ali i probleme i situacije sa kojima se današnja omladina susreće. To što je najpretraživanija na Guglu u Srbiji u svojoj kategoriji nije pravo merilo za uspeh i kvalitet, ali pozitivne reakcije onih koji su je pratili jeste - kaže Avramović za Informer.

Veliku zaslugu za ovaj uspeh ima Mihajlo Veruović Vojaž, jer ga voli omladina koja najviše koristi internet * Na RTS-u je ovu tinejdžersku dramu gledalo više od milion ljudi, kaže reditelj Miloš Avramović

Reditelj tvrdi da je za veliku popularnost serije zaslužan i Mihajlo Veruović Vojaž, koji igra glavnu ulogu, boksera Aljošu.

Foto: informer.rs

Vojaž s kolegama iz serije "U klinču"


- On je veoma popularan, naročito kod omladine, koja najviše koristi internet. Dok je snimao seriju, Mihajlo je svoju popularnost i muziku ostavio po strani i potpuno se posvetio liku kog igra. Pokazao je da je odličan glumac, ali i saradnik, koji je na vreme dolazio na probe i poštovao kolege na snimanju. Pored njega, srca publike osvojili su i drugi likovi u seriji koji su mahom mladi glumci i predstavljaju novu generaciju - priča reditelj i dodaje da su uveliko počeli snimanje druge sezone:
- Premijerno emitovanje novih 30 epizoda počeće od marta 2023. godine. Jedva čekamo da publika vidi nastavak priče.
Pored Miloša, autor projekta je i Aljoša Ćeranić, koji se raduje uspehu koji su postigli.
- Lepo je čuti da je naša serija ispred "Čudnijih stvari" i "Euforije", koje su najgledanije u svetu. Drago mi je što serija promoviše sport jer su se deca i mladi poistovetili sa likovima - kaže Aljoša i dodaje da se nada da će i druga sezona biti popularna:
- Avramović i ja imamo veliki izazov da i u drugoj sezoni opravdamo očekivanja publike, ali siguran sam da ih nećemo razočarati.
Pored Vojaža, u seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Anita Ognjanović, Đorđe Mišina, Svetlana Bojković i Matija Ilić.
 

Najpretraživanije serije na Guglu u Srbiji za 2022. godinu

1. "U klinču" (Srbija)
2. "Čudnije stvari" (Sjedinjene Američke Države)
3. "Euforija" (Sjedinjene Američke Države)
4. "Azbuka našeg života" (Srbija)
5. "Ubice mog oca" (Srbija)
6. "Kuća zmaja" (Sjedinjene Američke Države)
7. "Greh njene majke" (Srbija)
8. "Blok 27" (Srbija)
9. "Državni službenik" (Srbija)
10. "Kolo sreće" (Srbija)

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija