• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

24.06.2021

11:25

SAMO ŠEST MESECI NAKON TRAGIČNE SMRTI DEČKA, MERIL STRIP SE UDALA ZA DRUGOG! Niko nije verovao da će ovaj brak opstati

Kultura

SAMO ŠEST MESECI NAKON TRAGIČNE SMRTI DEČKA, MERIL STRIP SE UDALA ZA DRUGOG! Niko nije verovao da će ovaj brak opstati

Podeli vest

Svi znamo da uspeh za Meril Strip nije stran pojam. Tokom svoje bogate karijere, ova glumica je 21 put nominovana za Oskara, a zlatni kip je odnela čak tri puta svojoj kući

Inpresivnije od svih nagrada je to što je Meril u braku sa vajarom Donom Gamerom čak četrdeset tri godina.

Sve je počelo tako što je 1978. godne Meril izgubila tadašnjeg dečka koji je premunuo od raka pluća. Ošamućena od bola i gubitka, Meril utehu pronalazi u Donu Gameru, najboljem prijatelju svog brata.

Meril je imala 29 godina kada je snimala Kramer protiv Kramera. Tokom snimanja je boravila u stanu Dona Gamera. Tada je osvojila svog prvog Oskara.

Foto: Reuters

Neverovatn život Meril Strip

Samo šest meseci nakon smrti njenog dečka, Meril se udala za Dona u dvorištu kuće svojih roditelja, septembra 1987. godine.

Niko nije verovao da će njihov brak preživeti. Čak ni majka Meril Strip nije bila optimista povodom nove i lude ljubavi njene kćerke. Međutim, Don Gamer je ostao uz slavnu glumicu tokom četrdeset i kusur godina.

Meril i Don imaju četvoro dece: Muzičara Henrija Vulfa (41); Glumice Mejmi (37) i Grejs (35), i model Luisa Gamer (30).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola
Društvo

Ministarstvo zdravlja: Program zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola

U okviru „Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola“, koji je Ministarstvo zdravlja pokrenulo 2018. godine, danas će 100 najboljih diplomaca državnih medicinskih fakulteta (Priština, Niš, Kragujevac, Novi Sad, Beograd) dobiti posao u nekoj od zdravstvenih ustanova i priliku za stručno usavršavanje, kroz besplatnu specijalizaciju i doktorske studije.

28.05.2024

15:57

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Adekvatna sankcija je više doživotnih kazni": Advokat porodica ubijenih u Mladenovcu otkrio detalje suđenja ubici Blažiću
Hronika

"Adekvatna sankcija je više doživotnih kazni": Advokat porodica ubijenih u Mladenovcu otkrio detalje suđenja ubici Blažiću

Suđenje Urošu Blažiću, koji je optužen da je počinio masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, donelo je novu dimenziju bezbednosnim izazovima. Zbog osetljivosti slučaja, suđenje se premešta iz Smedereva u Specijalni sud u Beogradu. Ova promena lokacije izazvala je interesovanje javnosti za detalje samog procesa. Kako će izgledati suđenje? Kada će biti organizovano pripremno ročište i koji su koraci u daljem toku sudskog postupka? O tim pitanjima u emisiji "Uranak" na televiziji K1 govorio je advokat porodica ubijenih, Stefanom Stefanovićem.

28.05.2024

14:16

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija