• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pavle Ivković

28.01.2024

16:11

Beograđanka kupila poznate farmerke i shvatila da je prevarena: "Ostala sam bez njih, kao i bez novca" (FOTO)

Privatna arhiva

Zaštitnik potrošača

Beograđanka kupila poznate farmerke i shvatila da je prevarena: "Ostala sam bez njih, kao i bez novca" (FOTO)

Podeli vest

Beograđanka Milica Šterić odlučila je da kupi poznate Levis farmerke, za koje je strpljivo skupljala novac, odvajajući od svog studentskog budžeta koji joj traje tek toliko da izgura nedelju na predavanjima. Nije ni slutila, da će poznate "farmerke" postati njena noćna mora, da će bez istih ostati kao i bez novca.

Milica je odlučila da svoje iskustvo podeli sa svima, i upozori sve ljude da paze gde i šta kupuju, a glavni savet joj je da pogledate robu dobro, dok ste još u radnji i da ne dajete novac dok se ne uverite da je sve kako treba. 

- Posle duže potrage za idealnim farmerkama (u moru istih i nekvalitetnih komada) napokon sam pronašla na internetu u prodavnici Levis "720-ke“ sa elastinom. Vodeći se svojim iskustvom i iskustvom mojih roditelja, kao generacijski korisnici ove marke oduševila sam se modelom i bojom i pomislila sam „nema veze što su skuplje, trajaće mi i vrede taj novac - priča Milica za Informer. 

Akcija joj "zamalaza" oči. 

- Otišla sam u prodavnicu, probala ih, zadovoljno otišla do kase i ne pregledajući ih platila 6200 dinara, sa popustom od čak 60% (puna cena je bila 15.490 dinara). Kako to obično radim pre samog plaćanja, ali sad od uzbuđenja ne uradih, pregledala sam ih čim sam izašla iz radnje i gle čuda videla da su na levoj nogavici odmah ispod zadnjice istanjene kao da su dugo nošene. Istog mometa sam se vratila i rekla radnici, a ona je začuđeno rekla da sam u pravu i da zaista kao da će da "progledaju“. Međutim, rekla mi je da nema druge u mom broju i da ih nosim, pa ako se iscepaju da donesem i zamenim, na šta sam ja rekla da ne dolazi u obzir jer znam da mnogo puta revizorske kuće proglase krivim kupca iako je evidentno da je stvar lošijeg kvaliteta nego što sme biti - priča nam. 

"Novac nazad ne možete da dobijete"

- Ipak sutradan sam došla u radnju i vratila farmerke (nisam ih nosila), na šta su mi radnice rekle da novac ne mogu da dobijem nazad već samo gift karticu u tom iznosu, što i nije po Zakonu, ali ja se nisam žalila jer sam svakako želela baš te farmerke samo da pošalju drugi komad iz Novog Sada (u Beogradu ih više nije bilo).

U dva grada, situacija je bia ista. 

- Posle svih peripetija i dana čekanja, uz dobru volju radnice, farmerke su stigle iz Novog Sada, ja ih uredno probala i uočila da su kod džepa na zadnjici već pred pucanje, međutim od sveg nerviranja i čekanja odlučila sam da ih ipak uzmem i odnesem kod šnajderke koja će te iste džepove samo ojačati - prepričava devojka i nastavlja:

- Farmerke nisam niti jednom obukla, već isti dan odnela da se ojačaju i nakon toga imala sam i šta da vidim. Naime, krojačica ih je perfektno uradila, kao i uvek do sada, međutim kako je sa mašinom proštepala džins je krenuo svuda da se „otvara“ -  jer je truo!

Za Miličin problem, rešenja nije bilo. 

- Sada pošto sam farmerke doradila, više ne mogu ni da ih vratim niti išta da učinim sa njima, a pitanje je trenutka kada će se potpuno pocepati. Pozvala sam prodavnicu, požalila se, i zaista radnici su se maksimalno saosećali sa mojim gnevom i rekli da na žalost nemam kome da se žalim.

Upozorenje i savet za sve!

- Ovim putem apelujem na sve ljude da pre nego što kupe bilo kakvu stvar i koju pamte iz svoje mladosti kao simbol za „neuništivu robu“ da ne bacaju pare na iste brendove jer to više nije taj kvalitet. Student sam i strpljivo sam odvajala novac za te spektakularne Leviske koje uz sav popust nisam malo platila, a dobila sam trule farmerke koje ću nositi do sledećeg pucanja - zaključuje Milica za naš portal. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vu

pre 3 meseca

Naraviučenija. Potegni se koliko ti je jorgan dugačak. Odvajati od usta da bi kupila farmerke je velika glupost. Ona je prosto paćenica, koju ne treba žaliti.

lol

pre 3 meseca

kapiram da je clanak iz sekcije nije se desilo, ali me zivo zanima u kojoj to prodavnici je kupila farmerke?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija