• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2024

16:21

Vučić brani Srbiju u UN! Nataša Jovanović uputila podršku predsedniku Srbije

ucentar.rs

Politika

Vučić brani Srbiju u UN! Nataša Jovanović uputila podršku predsedniku Srbije

Podeli vest

Istina, pravda i jednakost ono je čime se uvek služi i za šta se zalaže naš predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ovim rečima je članica Glavnog odbora SNS i narodna poslanica Nataša Jovanović uputila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pred sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

- U borbi za naš narod i državu kao i uvek do sada odlučno, hrabro, argumentovano nastupiće u ime svih nas i naše otadžbine u odbrani vitalnih državnih i nacionalnih interesa, braneći našu čast, slobodarsku tradiciju i našu svetlu istoriju - istakla je Jovanovićeva. 

Sednica Saveta bezbednosti UN posvećena je šestomesečnom izveštaju generalnog sekretara o radu UNMIK-a.

- Nikakvi pokušaji nekih svetskih moćnika i njihovih satelita ne mogu da ugroze sve ono čime se sa velikim ponosom i pravom dičimo kao država i narod. Predsedniku Vučiću pružam punu podršku u toj borbi, uverena sam kao i ogromna većina građana Srbije da će činjenicama beskopromisno da se suprotstavi svakom pokušaju laži, podmetanja i falsifikovanja, da će svojim velikim pravničkim znanjem iz međunarodnog javnog prava koje je odavno ugroženo i svojim diplomatskim sposobnostima, državničkom mudrošću celom svetu da pokaže i dokaže da smo i sad i uvek na pravoj strani pravdoljubivog dela čovečanstva sa verom i nadom u bolji i pravedniji svet - zaključila je Jovanovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija