• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2024

20:50

BESTIDNO I SRAMNO! Organizovani napadi na voditeljku Informera: Udruženo je linčuju, ne bi li je ućutkali, ali Jadranka im nije ostala dužna (VIDEO)

ATAIMAGES/Marko Đoković/Aleksandar Jovanović Cile/Informer

Politika

BESTIDNO I SRAMNO! Organizovani napadi na voditeljku Informera: Udruženo je linčuju, ne bi li je ućutkali, ali Jadranka im nije ostala dužna (VIDEO)

Podeli vest

Nova epizoda InfoToka sa Jadrankom Jevtić nešto je drugačija nego inače, jer naša voditeljka ovog puta mora da se bavi sa ljudima koji se na mizeran način obračunavaju sa ženama u javnom poslu.

Jadranka je prvo prozvana od strane voditeljskog šarlatana Ivana Ivanovića zbog epizode u kojoj govori o sramnoj reakciji Dragana Đilasa na izlaganje analitičara Bobana Stojanovića, epizodu pogledajte OVDE.  

U istoj nedelji naša voditeljka našla se i na "udaru" Olivere Kovačević koja ju je tužila, između ostalog, zbog toga što ju je nazvala zamenicom generalnog direktora RTS-a?! 

A zbog sve češćih napada opozicije na račun Jadranke Jevtić, naša voditeljka upitala se otkud to da se baš sada nije našla u Kesićevoj nehumorističnoj emisiji, ako je već postala redovna tema njegovih opskurbnih priloga. 

Ali, da ne bismo zamarali naše čitaoce najbolje pogledajte Jadrankin odgovor na ove organizovane napade, pa sami procenite o čemu se zapravo radi:

 

@informertelevizija Nova epizoda InfoToka sa Jadrankom Jevtić nešto je drugačija nego inače, jer naša voditeljka ovog puta mora da se bavi sa ljudima koji se na mizeran način obračunavaju sa ženama u javnom poslu. Naša voditeljka našla se i na "udaru" Olivere Kovačević koja ju je tužila, između ostalog, zbog toga što ju je nazvala zamenicom generalnog direktora RTS-a?! USKORO PART 2 #staytuned @Jadranka Jevtic #jadrankajevtic #infotok #informer #tuzba #sud #rts #oliverakovacevic #playboy #klopka #srbija #beograd #beograduzivo #fyp #viral ♬ original sound - Informer TV

 

 

@informertelevizija TOTALNI OBRAČUN SA JADRANKOM DRUGI DEO Nakon što je Olivera Kovačević podnela niz tužbi protiv Infotoka sa Jadrankom Jevtić i @Jadranka Jevtic , ove nedelje preskočio ju je kolega Kesić sa Nove S, ali Ivan Ivanović nije odoleo prilici da još jednom izvređa žene. Jadranka nikom ne ostaje dužna! Cmok 🫡❤️ #ivanivanovic #bisernedelje #veceivan #vecesaivanomivanovicem #jadrankajevtic #solak #kesic #24minutasazoranomkesicem #24minuta #novas #zene #mizoginija #vređanje #obračun #fabrička #fyp #viral #informer ♬ original sound Informer TV

 

Podsetimo, novi digitalni format InfoTok sa Jadrankom Jevtić obrađuje informativne vesti, ponajviše političke, a njih možete da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!
Izbori 2024

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Milenko Jovanov oglasio se povodom vesti da je lider "Guz koalicije" i kradljivac toalet papira iz Skupštine Srbije, Đorše Stanković, po instrukcijama iz jedne Zapadne ambasade žestoko zapretio sudijama Višeg suda u Nišu da prekroje izbornu volju građana i obore izborne rezultate u tom gradu na jugu Srbije!

12.06.2024

14:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija