• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2024

08:46

Vučić o novim napadima na Srbiju: Svugde izašli istovetni tekstovi o rafalima!

printscreen

Politika

Vučić o novim napadima na Srbiju: Svugde izašli istovetni tekstovi o rafalima!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je sramne tekstove koji su se pojavili u medijima u regionu, kao i napade na njega i nasu zemlju.

- Ako mislite da nije sve u vezi sa tzv. Kosovom pogledajte samo sve novine danas u regionu. Jeste primetili nešto čudno? Suština je u tome da su svugde izašli istovetni tekstovi o rafalima. To vam je ta ista organizacija, slični vlasnici ali dominatan uticaj spolja. Reč je o tome kako "Srbija krši pravila nabavkom rafala"... Treba reći da ni jedan takav tekst nije izašao kada je Hrvatska nabavila nekoliko komada polovnih rafala. Niko nije rekao da je to kršenje stabilnosti i nešto loše, ali onda kada Srbija kao jedina neutralna zemlja želi da pokaže da je tvrd orah i da nikoga nismo napali, ali baš ih briga. Što manje istine to više ovakvih floskula i napada - rekao je Vučić, gostujuci u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

Predsednik je pomenuo kako nije dobio pojašnjenje zašto se sve žuri i na primer ne čeka 30-a godišnjica, te da su im jedini aduti kako je Šešeljev potrčko i da je nosao snajper.

- Prvo lažete, i briga vas što lažete. Laž je postala sastavni deo vas i svega što predstavljate. Ali niste u stanju da mi odgovorite - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi
Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milana Kneževića (28) usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Viktor S. naneo laku telesnu povredu.

16.05.2024

14:16

Sport

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!
Fudbal

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!

Jedan od najvećih derbija u istoriji fudbala igra se u nedelju između Galatasaraja i Fenerbahčea. Ukoliko popularna Galata ne izgubi, matematički će obezbediti titulu turskog šampionata, pa je interesovanje navijača ogromno, a cene karata astronomske!

16.05.2024

13:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija