• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2024

17:44

Karadžić trpeo nesnosne bolove! Britanci popustili nakon vapaja njegove ćerke

Reuters

Politika

Karadžić trpeo nesnosne bolove! Britanci popustili nakon vapaja njegove ćerke

Podeli vest

Uprava britanskog zatvora "Vajt" odlučila je da svom pritvoremiku Radovanu Karadžiću dozvoli da primi terapiju, ali tek pošto je satima trpeo nesnosne bolove i nakon što je srpsku javnost o tome alarmirala ćerka prvog predsednika Republike Srpske Sonja Karadžić Jovičević.

Kako Novosti nezvanično saznaju, Karadžić je za sada stabilno I tek bi trebalo da se utvrdi šta je prouzrokovalo nesnosne bolove kojima je bio izložen.

Podsetimo, prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji se nalazi u britanskom zatvoru, trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne lekove niti ima lekarsku pomoć, izjavila je njegova kćerka Sonja Karadžić Jovičević i istakla da to smatra pokušajem ubistva. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija