• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2024

19:54

Nikolić: NATO general Ponoš je radio protiv interesa naše zemlje

Pedja Milosavljević

Politika

Nikolić: NATO general Ponoš je radio protiv interesa naše zemlje

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić reagova je na uvrede koje je NATO general Zdravko Ponoš uputio Milošu Vučeviću.

- Rodoljublje, čast, obrazovanje, marljivost, predan rad i borba za interese našeg naroda i države, veliki rezultati i na mestu gradonačelnika Novog Sada, a zatim i potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra odbrane, kvalifikovali su predsednika Srpske napredne stranke, Miloša Vučevića za mandatara, za sastav nove Vlade.

- I dok NATO general Ponoš neuspešno "objašnjava" kvalifikacije Miloša Vučevića, ne bi bilo loše podsetiti ga šta je upravo njega kvalifikovalo na mesto načelnika Generalštaba, a o čemu svedoče depeše Vikiliksa.

- Dakle, poslušno izvršavanje zadataka koje će obezbediti vojnu orijentaciju i stav naše odbrane u interesu stranaca, ulazak u NATO, uništavanje srpske vojske.

- A kada je ispunio sve kriterijume, onda je stigao zahtev stranaca da se "politički lojalan i reformistički nastrojen" NATO general ubrzano postavi na čelo Generalštaba, kako bi mogao da izvrši, kao ponizni sluga, sve što je potrebno protiv interesa naše zemlje. I izvršio je.

- Od potpunog uništenja naoružanja, preko rasformiranja 63. padobranske i 72. specijalne brigade i smenjivanja najčasnijih oficira koji su se istakli u odbrani naše zemlje. Sve onako, kako se obavezao dok se kleo na vernost mrziteljima našeg naroda.

- I sve to dok su nemo ćutali na jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, svi oni, tada, koji su odlučivali o sudbini naše zemlje. A danas, i ovoj, ali i svakoj drugoj bitangi puna su usta brige o našem narodu na Kosovu i Metohiji. Toliko da su glavne zvezde sa velikim tekstovima zahvalnosti u Kurtijevim medijima. I toliko da nema rečenice, koju oni izgovore, a da nije identična onim koje Kurti izgovara.

- I pošto, u isčekivanju novih izbora, sebe i sve okupljene oko Đilasa, od Miloša Francuza do Violinih ekologa, naziva "ovcama", trebalo bi da zna da to narod nije!

- A što se vuka tiče, briga ga šta o njemu misle.. - navodi Nikolićeva u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija