• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.03.2024

16:58

Tužilaštvo reagovalo na umrlicu Vučića! Naložena istraga protiv đilasovaca!

Informer

Politika

Tužilaštvo reagovalo na umrlicu Vučića! Naložena istraga protiv đilasovaca!

Podeli vest

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović naložio je Osnovnom javnom tužilštvu u Mladenovcu da u saradnji sa policijom hitno identifikuje tvorce morbidne umrlice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koja je, kako se sumnja, izlepljena na teritoriji ove opštine!

Takođe, Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal naloženo je da identifikuje osobe koje su ovu "umrlicu" objavljivale na društvenim mrežama.

Ove radnje predstavljaju krivično delo koje se goni po sluzbenoj dužnosti i moraju biti sankcionisane u skladu sa zakonom - ističe Nenad Stefanović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako smo objavili, Zoran Todorović, član neformalne grupe "Srbija protiv nasilja", kojoj je očigledno inspiracija koalicija okupljena oko Dragana Đilasa, objavio je morbidnu "umrlicu" sa imenom i fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Đilasov morbidni sledbenik hteo je umrlicom da pokaže sav očaj svojih ideologa i da poruči da im je jedino mrtav Vučić dobar Vučić!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija