• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2024

15:45

(VIDEO) Rušenje države zarad rušenja vlasti! Nikola Vrzić o koaliciji đilasovaca i NADE: DSS pada zbog saradnje sa Marinikom!

Ata images / printscreen

Politika

(VIDEO) Rušenje države zarad rušenja vlasti! Nikola Vrzić o koaliciji đilasovaca i NADE: DSS pada zbog saradnje sa Marinikom!

Podeli vest

Nova Demokratska stranka Srbije na čijem čelu je Miloš Francuz Jovanović skupo će platiti utapanje u široki antisrpski front koji simbolizuje najpoznatija srpska preletačica Marinika Tepić.

Ovo je ocena urednika srpskog izdanja Raše tudej Nikole Vrzića.

Gostujući na TV Prva, Vrzić je ocenio da koalicija đilasovaca i Novog DSS podseća na DOS.

- DSS je već sad na silaznoj putanji, izgubili su glasove. Postavlja se pitanje koliko DSS-u donosi a koliko oduzima to stalno pojavljivanje na medijima Junajted grupe i to suštinsko svrstavanje uz Mariniku Tepić! Vidimo da oni idu sve dalje i dalje u tom zbližavanju. Tradicionalni glasači DSS-a nisu raspoloženi za to a naročito što se tu uvodi i taj zapadni faktor! Rušenje države radi rušenja vlasti - to nije bila karakteristika DSS-a! Ovo podseća na DOS! - rekao je Vrzić.

Pogledajte video.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija