• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.02.2024

15:13

Milićević: Izveštaj ODIHR potvrdio da su priče o krađi izbora u Srbiji brutalna laž

Zoran Sinko

Politika

Milićević: Izveštaj ODIHR potvrdio da su priče o krađi izbora u Srbiji brutalna laž

Podeli vest

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević poručio je da je izveštaj ODIHR jasno potvrdio da su priče o krađi izbora u Srbiji brutalna laž!

''Izveštaj Misije ODIHR jasno je potvrdio da su priče o krađi izbora u Srbiji koje je u javnosti plasirao deo opozicije brutalne laži usmerene na pokušaj izazivanja destabilizacije zemlje. Кome su takve laži odgovarale? Uravo onima koji žele slabu i nestabilnu Srbiju u vreme dok se vodi diplomatsku borbu za Кosovo i Metohiju, za očuvanje našeg naroda koji je svakodnevno izložen teroru Aljbina Кurtija.

Umesto da se bore za svoj narod, pojedini predstavnici opozicije pokušavaju da u Briselu i Strazburu ocrne svoju zemlju, pa čak traže i uvođenje sankcija Srbiji, kako bismo ostali bez stranih investicija i kako bi se zatvorila mnoga radna mesta. Sve to rade pod plaštom navodne borbe za slobodne i demokratske izbore. Izveštaj ODIHR upravo je pokazao ono što znaju svi građani Srbije osim onih lidera opozicije koji mrze svoj narod i svoju zemlju – a to je da su izbori u Srbiji bili slobodni, demokratski, i da njihovi rezultati apsolutno odražavaju narodnu volju.

Preporuke koje smo dobili ni na koji način ne ukazuju na izbornu krađu. Naprotiv, pokazuju da smo napredovali u odnosu na sve prethodne izbore. Svakako, sugestije i preporuke koje je Misija ODIHR uputuila Srbiji nadležni organi u budućem periodu treba da ozbiljno razmotre i primene, vodeći računa o našim nacionalnim i državnim interesima.

Važno je istaći da se u izveštaju nije našlo ono što su opozicioni lideri najviše priželjkivali, a to je da se zabrani pominjanje imena Aleksandra Vučića na izbornim listama. Jasno je da oni ne žele ni D od demokratije, već Srbiju vide kao prćiju kojom bi upravljali kao okupacioni namesnici i u kojoj bi svaka sloboda političkog govora bila zabranjena ukoliko nije po njihovoj volji'', podvukao je Milićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jovanov: Lista 'Srbija protiv nasilja' kreira paralelnu realnost
Politika

Jovanov: Lista 'Srbija protiv nasilja' kreira paralelnu realnost

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je povodom ocene liste "Srbija protiv nasilja", čiji predstavnici tumače da izveštaj ODIHR-a navodno pokazuje da je bilo izborne krađe u Srbiji, da taj deo opozicije kreira paralelnu realnost, dodajući da ih činjenice demantuju.

28.02.2024

15:09

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija