• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2024

19:14

ŠPIJUNI, LOPOVI, "IZDAJNICI": Nestorović i njegovi međusobno oči povadiše - svi detalji svađe u pokretu!

informer.rs

Politika

ŠPIJUNI, LOPOVI, "IZDAJNICI": Nestorović i njegovi međusobno oči povadiše - svi detalji svađe u pokretu!

Podeli vest

Pokret Branimira Nestorovića ‘Mi, glas iz naroda’ danas se raspao - Nestorović i Aleksandar Pavić demonstrativno su napustili sastanak rukovodstva pokreta

Petorica ostalih osnivača pokreta - Dragan Stanojević, Branko Pavlović, Jovan Janjić, Siniša Ljepojević i Mitar Kovač - ostali na sastanku, nejasno ko sada uopšte prestavlja ‘Mi’.

Krenule su međusobne optužbe, na sastanku su jedni druge optuživali da su špijuni i lopovi!?! I jedna i druga strana se međusobno sumnjiči za ‘izdaju’!?!

Glavni odgovorni urednik TV Informer Dragan J. Vučićević izneo je nove informacije o raskolu u pokretu Mi- Glas iz naroda.

- Danas je bio sastanak Nestorovićevog pokreta kada je došlo do žesoke svađe Siniša Lepojević, Jovan Janjić i Dragan Stanojević okrenuli su se protiv Pavića i Nestorovića. Jedni druge su optuživali za saradnju sa britanskom ili ruskom službom kao i da su se neki dogovarali sa Vučićem. Pavić i Nestorović su zamerali Lepojeviću što nije učestvovao u kampanji nego je bio u Londonu, a sada traži povlastice i poslaničko mesto. Pavlovića su osumnjičili da je uzimao pare od pokreta. Bilo je priče da nisu mogli da skupe potpise nego da ih je Pavlović spasao sa potpisima, a optužuju ga da ih je držao u tajnosti da bi ispao heroj. Dragan Stanojević je optužen da se kupe dva automobila za pokret iz određene firme gde rade njegovi ljudi. Danas je Paviću rekao da pazi šta priča, jer može snositi posledice, naravno ovo samo pričam šta pišu ništa ne tvrdim. Branimir Nestorović je poslednje na platformi X napisao da će se nova stranka koju formira sa Stanojevićem zvati "Novi mi" - rekao je Vučićević.

Foto: informer/printscreen

 

O raskolu u samom pokretu govorio je i Siniša Ljepojević jedan o osnivača pokreta, a više o tome možete pročitati ovde.

Foto: informer/printscreen

 

Novinar Informera Milan Dobromirović govorio je kako su problemi u pokretu nastali ranije.

- Dragana Stanojevića su optužili da nema fakultetsku diplomu, Aleksandar Jerković je rekao da su problemi koji su doveli do raspada koalicije nastali još kada su predavali potpise u RIK-u rekli da neće biti ništa od liste i da je on sve upropastio - rekao je Dobromirović.

Foto: informer/printscreen

 

Novinarka Informera Lidija Makragić je sa lica mesta govorila o tribini pokreta koja je planirana za 21.02 od 18 časova u selu Rudevci kod Lazarevca.

- Nalazimo se u selu Rudevci pored Lazarevca gde će dr. Branimir Nestorović danas od 18 časova biti održana tribina "Vratimo Srbiju Srbima", kada smo došli tribine nije bilo. U lokalnim kafanama i sa prisutnim građanima smo se raspitali šta se sa pokretom dešava, ali nikakve konkretne informacije nismo dobili. Niko u medijima nije bio obavešten o ovoj tribini i nije poznato zašto pripadnici ovog pokreta odbijaju da gostuju bilo gde, a Nestorovića lično nismo dobili - rekla je Makragićeva.

Foto: informer/printscreen

 

Branko Pavlović iz pokreta "Mi - Glas naroda" govorio je o ultimatumu koji je dr. Branimir Nestorović izneo pred ostale članove pokreta.

- Na jučerašnjem sastanku rukovodstva Nestorović nam je dao ultimatum da pristanemo da on bude na čelu i da se sve pita, a ukoliko se mi sa time ne slažemo on napušta da osnuje svoj pokret. To uopšte nije bila tačka dnevnog reda, a mi smo imali dogovor da budemo kolektivni rukovodioci. Uopšte nije hteo da se dogovaramo oko toga već je dao ultimatum. Ljepojević je glasao da treba da imamo jednog predsednika, ali ne i da to bude Nestorović. Nas petoro je odmah došlo do konsenzusa da je Nestorović svojevoljno napustio pokret. Imaćemo konferenciju za štampu gde će gospodin Ljepojević prvi govoriti. Gospodin Jerković veze nema sa osnivačima pokreta tako da se ovo dogodilo iz vedra neba i nije imalo veze sa njim. Ne znam ništa o nabavljanju kola to prvi put čujem i potpuno je bez osnove - rekao je Pavlović.

Foto: informer/printscreen

 

I danas smo ubedljivo najgledaniji kablovski kanal u Srbiji, a gledaniji smo i od televizija sa nacionalnom frekvencijom!

INFORMER TV, ostanite uz nas, sve najvažnije vesti saznaćete prvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija