• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2024

12:50

Ana Brnabić dobila nagradu od UAE, priznanje za izuzetan rad predsednice Vlade Srbije!

Informer

Politika

Ana Brnabić dobila nagradu od UAE, priznanje za izuzetan rad predsednice Vlade Srbije!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić dobila je globalnu nagradu za izvrsnost vlada, međunarodno priznanje koje slavi izvanredne vladine inicijative i najbolje prakse iz celog sveta

U pismu upućenom predsednici Vlade Ani Brnabić, povodom dobijanja globalne nagrade je navedeno "Globalna nagrada za izvrsnost vlada je međunarodno priznanje koje slavi izvanredne vladine inicijative i najbolje prakse iz celog sveta, koje su identifikovane kroz opsežan proces istraživanja. Kroz ovu nagradu, cilj nam je da odamo počast ogromnim naporima koji su doveli do značajnih pozitivnih promena, postavljajući merilo za izvrsnost u upravljanju i razvoju."

U pismu, dalje, stoji "ove godine posebno smo uzbuđeni što možemo odati priznanje za izuzetan rad predsednice Vlade Srbije, njenoj Ekselenciji Ani Brnabić za izuzetne napore u implementaciji inicijative „SOS za gluve“ koja je  posvećena olakšavanju komunikacije za zajednicu gluvih i obezbeđivanju socijalne inkluzije za sve članove društva."

Nagradu su joj dodelili njegovo Veličanstvo šeik Dijab bin Mohamed bin Zajed Al Nahjan, predsednik Internacionalnog humanitarnog i filantropskog saveta i sin predsednika Ujedinjenih arapskih emirata kao i njegova Ekselencija Mohamed El Gergavi, ministar kabinetskih poslova Ujedinjenih arapskih emirata i predsednik Svetskog samita vlada, a nagradu je u ime premijerke Brnabić primila Maja Popović, ministarka pravde u Vladi Republike Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija