• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

17:18

Karadžić osudio paljenje lutke sa likom predsednika Vučića! Klasično fašističko-ustaško delovanje, a mi ćemo uvek voditi politiku mira!

Zoran Sinko

Politika

Karadžić osudio paljenje lutke sa likom predsednika Vučića! Klasično fašističko-ustaško delovanje, a mi ćemo uvek voditi politiku mira!

Podeli vest

Skandalozno ponašanje učesnika maskenbala u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj koji su posle defilea spalili lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izazvalo je ogorčenje kod građana Srbije. Reagovao je i Goran Karadžić, član SNS i direktor JP Stara planina naglasivši da "ovakvo ponašanje nije nikakva novost, a gledano moralno i ljudski vodi ka svemu onom sto našu decu naravno da ne učimo".

- Od vas "komšije - gde čuli i ne čuli" ništa drugo i nismo očekivali! Ovo je klasično fašističko-ustaško delovanje, a drago nam je što se baš ovako javno otkriva, jer dosta je više Srbima i svoj pravoslavnoj braći žmurenja na ovakve vaše "komšijske" manifestacije i delovanja. Ovo celom normalnom svetu govori da ste spremni na izazivanje sukoba, dok smo svi mi na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem samo i samo vodili mirnodopsku, ali i nastavljamo da vodimo slobodarsku politiku - istakao je Karadžić:

- Nikoga, ali baš nikoga nismo i nećemo dirati, ali naša spremnost da branimo svoju majku državu Srbiju i naš srpski narod ma gde živeo nije upitna! Više puta ste mogli da čujete ili da pročitate da ako, ne daj Bože, dođe do takvih napada da će, citiram predsednika - Srbija pobediti!

Nego ovo je meni lično mnogo bitnije, naveo je Karadžić, i osvrnuo se na pojedince iz Srbije koji su skloni likovanju svega što je usmereno protiv Srbije ili predsednika Vučića:

Foto: printscreen

 

 

- Da li ste vi, naši kvislinzi, spremni da ovo i ovakva dela opravdavate?! I da li ćete brže - bolje opet na letovanja, da se "brčkate, pržite i dodvoravate" ovim našim "dobrim i poštenim komšijama"? Ovo je velika sramota i užasna slika za celi hrvatski narod i stvarne dobre naše komšije iz Hrvatske, a siguran sam da ih ima u većem broju od ovakvih! - istakao je Karadžić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija