• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2024

11:05

"Tramp će BiH dati Beogradu"! Mrzitelj Srbije diže lažnu paniku, pa će onda sigurno optužiti Vučića!

tanjug/pedja milosavljevic

Politika

"Tramp će BiH dati Beogradu"! Mrzitelj Srbije diže lažnu paniku, pa će onda sigurno optužiti Vučića!

Podeli vest

Mrzitelj Srbije Danijel Server potpiruje vatru u regionu, pa samo čeka priliku da okrivi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poznati Srbomrzac dao je intervju za islamistički portal "Slobodna Bosna", u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na predstojeće američke izbore, ali na antisrpski način.

Njegov odgovor na pitanje šta čeka BiH sa NATO-om bio je posebno zapaljiv i potpuno jasno usmeren protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, s obzirom na to da će isti taj Server za nekoliko dana verovatno imati "ekskluzivnu informaciju" da je upravo takvo pripajanje susedske države sve vreme bio Vučićev plan.

- NATO je jak! Rusija gubi! Ne verujem u Trampovu pobedu! On bi bio katastrofa za Balkan! Predao bi BiH Beogradu, Srbiji! To je kraj! - rekao je Server, bez ijednog dokaza za ove svoje sumanute tvrdnje.

Foto: printscreen

 

Nažalost, ovog mrzitelja Srbije i potpaljivača vatre u regionu, čiji je štićenik je i "kosovski premijer" Aljbin Kurti, obožavaju i promovišu mnogi u srpskoj opoziciji!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija