• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.01.2024

12:14

Sledi optužnica! Tužilaštvo istražuje Draganu Miletić zbog šmrkanja kokaina!

Društvene mreže

Politika

Sledi optužnica! Tužilaštvo istražuje Draganu Miletić zbog šmrkanja kokaina!

Podeli vest

Iz tužilaštva potvrđuju da počinje istraga protiv zamenice predsednika opštine Leposavić Dragane Miletić zbog snimka na kojem se vidi kako šmrče kokain u kancelariji u zgradi opštine.

Osnovno tužilaštvo u Mitrovici potvrdilo je da su započete početne istrage protiv zamenice predsednika opštine Leposavić Dragane Miletić, poznate po nadimku "Beba".

Protiv Miletićeve se vodi istraga pod sumnjom da je počinila krivično delo "neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, i sličnih supstanci".

- Osnovno tužilaštvo u Mitrovici saopštava mišljenje da je u vezi sa objavljivanjem video snimka sasvim dovoljno indicija da se preduzmu sve istražne radnje u vezi ovog slučaja, koji se odnosi na umešana lica koja se vide na objavljenim video - snimcima. Tu uključujemo identifikaciju svih lica, zatim prikupljanje dokaza, video-snimaka i drugih relevantnih dokaza koji su neophodni za istragu i rasvetljavanje ovog slučaja - navode u tužilaštvu.

Inače, na snimku koji je juče objavio portal "Gazeta Nacional", vidi se kako Dragana Miletić šmrče kokain prvo u toaletu, a zatim i u kancelariji u zgradi opštine Leposavić. Društvo joj je pravi saradnik čiji identitet još nije poznat.

Miletićeva je, na drugoj strani, za ove video-snimke optužila Srpsku listu!?!

- Laž! Sve to izmišljaju ljudi iz Srpske liste kako bi ugrozili moje ime i položaj u opštini Leposavić - rekla je Miletićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osuđen Damjan Roganović! Krijumčario kokain, otac mu bio u klanu "Amerika"
Kriminalne grupe

Osuđen Damjan Roganović! Krijumčario kokain, otac mu bio u klanu "Amerika"

Damjan Roganović, koji je uhapšen u Holandiji kao pripadnik kavačkog klana, a u sklopu velike međunarodne akcije kojom je rukovodilo beogradsko Tužilaštvo za organizovani kriminal i u kojoj je zaplenjeno 115 kilograma kokaina vrednog 11 miliona evra, nepravosnažno je osuđen pred sudom u Belgiji na 11 godina zatvora i novčanu kaznu od 400.000 evra.

19.05.2024

21:42

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12