• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2024

13:33

Reagujte dok nije kasno! Bulatović o pretnjama đilasovaca!

Informer

Politika

Reagujte dok nije kasno! Bulatović o pretnjama đilasovaca!

Podeli vest

Poznajući okolnosti koje su prethodile atentatu na Zorana Đinđića, dužni smo kao država ali i pojedinačno da uradimo sve kako bi zaštitili predsednika Vučića, kaže Dejan Bulatović, kandidat za poslanika liste "Srbija ne sme da stane".

Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić –-Srbija ne sme da stane" najoštrije je osudio javne pozive da se izvrši atentat na predsednika Vučića.

- Najoštrije osuđujem javne pozive da se izvrši atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kao narodni poslanik zahtevam momentalnu reakciju nadležnih organa, Tužilaštva i ministarstva unutrašnjih poslova. Svako ko poziva na atentat predsednika Vučića bez odlaganja mora biti doveden pred lice pravde. Poznajući okolnosti koje su prethodile atentatu na Zorana Đinđića, dužni smo kao država ali i pojedinačno da uradimo sve kako bi zaštitili predsednika Vučića, koji je dokazano motor pokretač i noseći stub opstanka i razvoja naše Srbije i čitavog regiona ali i jedini pravi lider kojeg je naša zemlja imala u ovom modernom političkom dobu. Država mora da uradi sve kako bi se ovakve monstruozne pojave u društvu oštro sankcionisale i zaustavile - rekao je Bulatović.

Podsećamo, prozapadna opozicija predvođena tajkunom Draganom Đilasom ne miri se sa porazom na izborima održanim u decembru i činjenicom da ih narod neće, pa sada poručuju da je ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića jedino rešenje! Više o tome čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija