• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

22:11

Vesić sa penzionerima u Svilajncu: Hvala za svu žrtvu, 17. decembra glasamo za nastavak razvoja Srbije

SNS

Politika

Vesić sa penzionerima u Svilajncu: Hvala za svu žrtvu, 17. decembra glasamo za nastavak razvoja Srbije

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić razgovarao je večeras sa penzionerima u Svilajncu kojima je preneo pozdrave i zahvalnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića i poručio da se na izborima 17. decembra bira između nastavka razvoja zemlje i njenog daljeg jačanja i povratka u prošlost, kada je i isplata penzija bila upitna.

Vesić im je preneo poruku predsednika Vučića koji im se, u ime Srbije, zahvalio na žrtvi koju su podneli da bi država danas bila finansijski stabilna zemlja.

„Vi ste ti koji ste se uvek odricali za državu, jer znate da, ako nema države, nema ničega, ni penzija, ni zdravstva. Samo jaka država garantuje da će zemlji biti dobro i zahvaljujući vašoj žrtvi, danas smo najsnažnija zemlja na Balkanu“, rekao je Vesić.
Ukazao je da je 17. decembar najvažniji dan u novijoj istoriji, jer se tog dana odlučuje da li će se svi projekti nastaviti ili se Srbija vraća u prošlost, kada se, kaže, nije ništa radilo, već su se oni koji su bili na vlasti samo svađali.
„Molim vas da izađete i glasate, da se nastave ovi projekti, jer Srbija ne sme da stane. Moramo da nastavimo da gradimo našu zemlju, puteve, pruge, jer gde ima puta i pruge, ima fabrika, radnih mesta,  većih plata. To je Srbija za koju ste vi radili i zalagali se i u kakvoj zaslužujete da živite“, rekao je Vesić.

 

Dodao je da je samo glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ garancija da će Srbija i dalje biti slobodna, nezavisna zemlja, koja neće učestvovati ni u jednom ratu.
„Naš interes je mir i razvoj, nastavak projekata, slobodna, nezavisna Srbija koja vodi računa o sebi, svom interesu i razvoju. Sve drugo je povratak u prošlost, uz pitanje da li ćemo imati sledećeg meseca za penzije“, rekao je Vesić.
Dodao je da samo ekonomski jaka Srbija može da brani svoje interese, da štiti Srbe gde god da su.
„Kada si jak možeš da štitiš interes svoje zemlje. I zato vas molim za podršku razviju Srbiije“, rekao je Vesić.
Dodao je i da se u Svilajncu, kao i u svakoj opštini u Srbiji, radi i rekonstruiše ono što se nije radilo desetinama godina, a o čemu se samo govori 20, 30 ili 40 godina.
„Radi se zato što smo postali zemlja stabilnih finansija, koja može da gradi auto-puteve i brze saobraćajnice, ali i lokalne puteve i mostove, i zato što imamo dovoljno novca da zemlju konačno uredimo i da svi žive pristojno od svog rada“, rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu
Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu

Bes roditelja žrtava masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju eksplodirao je juče u Višem sudu u Smederevu kad je sudska straža uvela monstruma Uroša Blažića u sudnicu, gde je trebalo da bude održano pripremno ročište. Čim su ga videli kako pognute glave ulazi u sudnicu, sa pancirom, okružen pripadnicima sudske straže i policije, roditelji i rođaci pobijenih mladih ljudi skočili su na njega i umalo ga nisu linčovali.

24.05.2024

08:44

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija