• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.11.2023

12:03

Vučević: Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna (FOTO)

printscreen/ Instagram

Politika

Vučević: Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna (FOTO)

Podeli vest

Vojska Srbije je profesionalno obavljala svoje zadatke, nikada nije prekoračila svoja ovlašćenja i svoja prava. Naša je stvar gde ćemo da raspoređujemo vojsku. Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna!, poručio je danas ministar odbrane Miloš Vučević posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga.

- Naša je stvar gde ćemo da raspoređujemo vojsku. Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna! - poručio je danas ministar odbrane Miloš Vučević posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Evo koliko para "orlovi" mogu da zarade na Evropskom prvenstvu
EURO 2024

Evo koliko para "orlovi" mogu da zarade na Evropskom prvenstvu

Evropska fudbalska unija (UEFA) spremila je bogat nagradni fond za učesnike Evropskog prvenstva i on iznosi 331.000.000 evra. Od ostvarenog rezultata zavisiće koliko će ko novca da zaradi, a u najboljem slučaju Srbija bi mogla da se vrati kući bogatija za 28.250.000 evra.

10.06.2024

14:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52

Svi vinari Šumadije na jednom mestu
Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

09.06.2024

11:54

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00