• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2023

19:15

Predsednik Vučić najavio nove investicije i pomoći države: Korisnicima socijalne pomoći uskoro po 10.000 dinara

Printscreen

Politika

Predsednik Vučić najavio nove investicije i pomoći države: Korisnicima socijalne pomoći uskoro po 10.000 dinara

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je gostujući u Nacionalnom dnevniku nove pomoći države, ali i nove investicije.

- Nisu ljudi ovde da slušaju kako se osećam ja ili moji roditelji, već da im kažem, ukupan nivo investicija zaključno sa 31. oktobrom iznosi 3.792.000 evra, što je za 7 odsto više nego prošle godine, koja je bila rekordna - kazao je Vučić.

On je najavio novo povećanje penzija, ali i pomoć države za korisnike socijalne pomoći i korisnicima tuđe nege i brige.

- Korisnici socijalne pomoći i tuđe nege i brige dobiće po 10.000 dinara - naveo je on.

Podsetio je i na dolazak novog investitora u Niš.

- Mi smo ovde zbog ljudi. Oni su suštinski naša snaga - kazao je Vučić.

Vučić kaže da mu je svaki dan po nekoliko puta svega dosta, ali da je najponosniji što je predsednik Srbije i što vidi rezultate.

- Fabrika, hotela, auto-puteva i puteva, pruga, bolnica... Oni to neće moći da okreče. Sve što je u naše vreme izgrađeno je nešto čime će i moja deca i moji unuci moći da se hvale. Od nas političara beže kao od kuge. Ali kad pomognete nekom detetu i obezbedite mu lečenje, nikada, posebno majkama nije teško da kažu:"Hvala". E tada vam krenu suze na oči. Tome ću da se posvetim, da probamo da svoj deci obezbedimo lekove i da lečimo sve bolesti. Možda ćemo biti jedina zemlja koja će da leči sve bolesti. Za to će nam biti potrebno još mnogo para, ali to treba da bude naš cilj - kazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija