• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

18:01

(VIDEO) Panović srušio Sneška opoziciji: Svesni su da neće doći na vlast 17. decembra!

printscreen

Politika

(VIDEO) Panović srušio Sneška opoziciji: Svesni su da neće doći na vlast 17. decembra!

Podeli vest

Programski direktor Demostata Zoran Panović analizirao je šanse opozicije na predstojećim izborima i naglasio da u opozicionom taboru ne gaje iluzije da bi mogli da smene Vučića.

Gostujući na tajkunskoj televiziji Nova, Panović je istakao da iako mnogi opozicionari pričaju o promeni režima, iza svega se kriju partikularni, partijski interesi.

- Svi žele da se pozicioniraju u Parlamentu, da imaju poslanike i mnogi iz opozicije ove izbore zovu tranzicionim, u smislu da što bolje prođu, da imaju poslanike, poslaničku grupu, finansiranje iz budžeta... Pa ćemo videti promenu sistema neki drugi put. Ne gaje iluziju da bi mogli da smene Vučića - naveo je između ostalog Panović.

 

 

Kako je objasnio Panović, opozicija je iz takozvanih "Protesta protiv nasilja" izašla razjedinjenija nego što je to bio slučaj nego kad su protesti počeli.

- Opozicija je dobila neku snagu na onim protestima kada su krenuli "Srbija protiv nasilja", ali u bilansima tih protesta opozicija izlazi više razjedinjena nego što je ušla u proteste! Problematično je što su sve naše opozicione partije projektovane na cenzus od 3% i mnogi od njih imaju jednu iluziju organizacije i stranačke imfrastrukture! - naveo je Panović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31