• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

10:27

Već dele plen! Britanski ambasador sa Dobricom i Aleksićem pravi listu! Đilasovci prvi, NPS drugi, DSS treći, u Beogradu prvi NDBG!

ATAIMAGES

Politika

Već dele plen! Britanski ambasador sa Dobricom i Aleksićem pravi listu! Đilasovci prvi, NPS drugi, DSS treći, u Beogradu prvi NDBG!

Podeli vest

Amerikanci okom, oni skokom! Čim su šefovi iz Vašingtona preko NDI to naredili predstavnici bivšeg režima požurili su da prave jednu izbornu listu protiv Aleksandra Vučića!

Tako se britanski ambasador, kako saznajemo, već video sa Dobricom Veselinovićem iz ‘Ne davimo Beograd’, a pozvao je na sastanak i Miroslava Aleksića.

Aleksić u poverenju svojima već uveliko priča da je ‘sa Amerima sve već završeno’ i da će Vučić da leti!?!

Prema Aleksićevim tvrdnjama, već je dogovoreno da na republičkoj zajedničkoj ‘DOS listi’ opozicije prvi bude Đilas odnosno njegova stranka SSP, da na drugom mestu bude NPS (Aleksićeva nova stranka nastala kada se on otcepio od Vuka Jeremića), a da na trećem mestu bude DSS Miloša Jovanovića!?!

Takođe, kako prenosi Aleksić, odlučeno je i da nosilac zajedničke liste na izborima u Beogradu bude Dobrica Veselinović, odnosno njegov pokret ‘Ne davimo Beograd’, dok bi drugi bili đilasovci iz SSP, a treći NPS.

Kako smo već objavili, Amerikanci su tzv. opoziciji u Srbiji naložili da u decembru svi idu na jednu listu protiv Aleksandra Vučića!

Prema rečima naših odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke ‘duboke države’ odlučeno je da Vučić mora da ode, jer neće da sluša!

- Njima jako smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima na vlasti trebaju predstavnici bivšeg režima jer znaju da bi Srbija pod njima bila slaba država koja bi brzo i bez otpora predala Kosovo, uvela sankcije Rusiji, odrekla se Republike Srpske i svakog drugog vitalnog srpskog nacionalnig interesa - objašnjava jedan od naših sagovornika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31