• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2023

14:20

Tomić: Boško kameni nije nikakav patriota

sns.org.rs

Politika

Tomić: Boško kameni nije nikakav patriota

Podeli vest

Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se povodom sastanka lidera Dveri Boška Obradovića i Zavetnika Milice Đurđević Stamenkovski.

- Skupili se najveći foliranti i hohštapleri u hotelu "Moskva" da glume patriote i borce za Srbe. Milica lažljivica i Boško kameni apsolutno dokazuju da su najveći među njima, čak su i ove žute tajkune uspeli da preteknu i mašinski mozak ostave u čudu. Danas se udružuju da prodaju maglu o patriotizmu na bazi simba?! Oni, koji su delima dokazali da im je samo opstanak na političkoj sceni najbitniji, ne mogu biti najveći borci za opstanak našeg naroda na Кosovu i Metohiji niti motor razvoja Srbije - kaže Tomić, i dodaje:

Nemaju nikakvu politiku sem "Mrzi Vučića" Predsednik o napadima opozicije

- Boško kameni, koji je u skupštinu kamen za kupus koristio za sticanje poena na muci našeg naroda na Кosovu i Metohiji, koji je zastavu Srbije koristio da razvaljuje vrata na Narodnoj skupštini i time srknavi ono za šta sad tvrdi da se bori nije nikakav patriota. Čovek koji je napadao poslanike samo zato što misle drugačije od njega, zato što on ne može da se istakne u nastupima i da svoje laži širi kako je zamislio. Zar je moguće da se za boljitak Srbije bori čovek koji je dokazao da je politička prostituka? Nema sa kim se nije ujedinjavao, spajao samo da bi dobacio do cenzusa. DSS, tajkuni, nova lica Srbije, monarhisti, evo sad došli i lažljivi Zavetnici na red. Potpisao sporazum sa tajkunom Đilasom koji mu obećao mesto kourednika na RTS i motornom testerom napao radnike te kuće da bi sebi fotelju obezbedio. Кad se obećanje nije ispunilo tajkun ga šutnuo, isti onaj koji bi da uvodi sankcije drugima koji Srbiji nisu naneli zlo. Sarađivao Boško i sa Jeremićem glupim pitanjem, istim onim koji je svojom glupošću dao vetar u leđa separatistima i teroristima u Prištini da sprovode teror nad našim narodom pod pokrićem lažne države i svojih zapadnih mentora, a pritom za krvoločnog Кurtija govori da je gospodin čovek i intelektualac. Sarađivao Boško i sa Milošem francuzom, istim onim čija je stranka direktno odgovorna za puštanje na slobodu Aljbina Кurtija i 1400 terorista koji rade svakodnevno na proterivanju našeg naroda, a sve da bi se dodvorili zapadu. Isti oni koji 2004. mirno gledali pogrom Srba na Кosovu i Metohiji, a 2008. godine kao kukavice vratili mandat narodu da se operu od odgovornosti što su separatisti jednostrano proglasili nezavisnost. Isti onaj Boško koji je dobijao pare od Кolubare da bi svoje „projekte“ sprovodio tvrdi da je veliki patriota i borac za naš narod i protiv korupcije?! Neka ga neko podseti da je 1. april davno prošao i da sa važnim temama ne treba da se sprda, posebno ne sa mukom našeg naroda na Кosovu i Metohiji - ističe Tomić.

Foto: Twiter/Boško Obradović

Milica Đurđević Stamenkovski i Boško Obradović

Opozicija ne zna šta hoće! Pre 20 dana tražili spojene izbore, sad prete ulicom i traže suprotno (VIDEO)

Prema njegovim rečima, udružio se Boško kameni sa Milicom lažljivicom, onom koja pretenduje da prešiša Mariniku kojoj se priviđaju koke dileri droge i koja je naš narod proglasila za "genocidni".

- Tako bi danas Milica da nas sve ujedini, ali ipak pre toga da prebrojava krvna zrnca da bi se patriotizam izmerio. Verovatno taj patriotizam meri brojem ispijenih šoljica kafe u knez Mihajlovoj, zapaljivim sloganima koji se izgovore i brojem naših junaka koje će prevariti da ih šiptarski teroristi hapse na administrativnom prelazu. Mrtva trka između njih dve koja želi veće zlo da nanese našem srpskom narodu, pod izgovorom da se za njega bori, samo ova sa levog krila, a Milica sa ekstemno desnog krila, pa da prave sendvič - naglašava Tomić, i dodaje:

- Skupila se danas klika u hotelu "Moskva" da simbolima, zapaljivim govorima, lažnim predstavljanjem prikažu sebe kao neku alternativu Aleksandru Vučiću i politici koju on vodi. Čitaju rezultate istraživanja koji jasno dokazuju da srpski narod podržava upravo politiku Aleksandra Vučića. Dok se svi oni iz opozicije, pa i ova lažljivica i ovaj kameni, obraćaju stranim ambasadama za smernice oko svog političkog rada, Aleksandar Vučić vodi nezavisnu, samostalnu i domaćinsku politiku kojoj je prioritet interes Srbije i svih njenih građana i pritom sluša ono što mu narod govori. Da nije Aleksandra Vučića našeg naroda na Кosovu i Metohiji odavno ne bi bilo, pregazila bi ga Кurtijeva pogana čizma. Bori se na svim frotnovima da dokaže da je pravo na našoj strani, Кosovo i Metohija deo Srbije, a Srbija lider u regionu po borbi za očuvanje mira, stabilnosti i ekonomskog razvoja. Upravo politika koju je narodu na izborima ponudio, to i sprovodi. Ne menja ni retoriku, ni saradnike kao što to čine Boško i Milica, jer njega ne interesuju politički poeni, već dela koja treba da traju i pomognu daljoj borbi budućih generacija građana Srbije - kaže Tomić.

Šolakovi mediji u punoj ofanzivi - udar na predsednika: Vučiću zabraniti da se bavi politikom

Zato, dodaje on, ovi bedni i jeftini pokušaji plagiranja i krađe tuđe politike zarad svojih poena i dolaska do par glasova više ovoj lažljivici i kamenom neće proći.

- Građani Srbije, naš narod na Кosovu i Metohiji i svuda gde živi jasno vidi i zna da je Aleksandar Vučić jedini koji se za njega iskreno bori i da je ostao dosledan da Srbija sprovodi svoju, samostalnu i nezavisnu politiku, da sarađuje i sa zapadom i prijateljima na istoku, da se razvija i raste, ali i bori za mir i stabilnost čitavog regiona. Narod odlično zna da folerima i lažnjacima ne treba da ukaže poverenje, jer sa njihovim politikanstvom crno se piše Srbiji i srpskom narodu - zaključuje Tomić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija