• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2023

10:35

Server: Vučić bi da bude kum Srba širom regiona - Najveći promoter lažne države napao predsednika Srbije

tanjug/pedja milosavljevic

Politika

Server: Vučić bi da bude kum Srba širom regiona - Najveći promoter lažne države napao predsednika Srbije

Podeli vest

Danijel Server, najveći promoter lažne države i mrzitelj Srbije, na veoma oštar način napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvavši ga autokratom i kumom Srba širom regiona

On je optužio predsednika Vučića da želi da bude „izabrani autokrata i kum Srba širom regiona“.

- Uz podršku Srpske pravoslavne crkve i srpskih bezbednosnih službi udruženih sa Rusijom, Aleksandar Vučić ima za cilj da postane izabrani autokrata i kum Srba širom regiona - istakao je mrzitelj Srba Server. 

Albanski lobista tvrdi da Vučić to čini kako u Repbulici Srpskoj, tako i u Crnoj Gori „preko nedavnih pobednika i voljnih izbornih zastupnika“.

- Među njima su i predsednik Jakov Milatović i mandatar Milojko Spajić - istakao je on.

Server dalje optužuje Vučića da kontroliše Srbe na Kosovu i Metohiji.

- Tamo je Beograd nastavio da kontroliše Srbe u četiri opštine severno od Ibra od kraja rata 1999. Beograd odlučuje o njihovoj saradnji i nesaradnji sa Prištinom. Severna Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić imaju malo šta reći - rekao je Server koji je pokazao da je uvek na strani premijera lažne države Aljbina Kurtija i njegovih terorista. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija