• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2023

13:57

U sredu ću da kupim parizer! Vučić razobličio opoziciju: To će da mi bude doručak, a oni će uskoro imati priliku da se pokažu na izborima!

Printscreen/PinkTV

Politika

U sredu ću da kupim parizer! Vučić razobličio opoziciju: To će da mi bude doručak, a oni će uskoro imati priliku da se pokažu na izborima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na prozivke iz opozicije na konto nižih cena koje će od srede biti u prodavnicama.

Urednik NIN-a Milan Ćulibrk rekao je, gostujući na TV Nova, čiji je vlasnik tajkun Dragan Šolak, da predsednik Srbije prvi treba da pojede parizer, koji će biti jeftiniji.

Njemu je stigao odgovor od predsednika koji je istakao da će lično kupiti parizer i pojesti ga.

U sredu ću da idem da kupim parizer, povešću i Sinišu Malog i Tomu Momirovića. Uzećemo četvrt hleba, stavićemo i malo majoneza, jogurt i to će da nam bude doručak. Njima sve smeta, smeta im povećanje i plata i penzija. Jedino čime se bave je da su rešili da će da dođu na vlast. Sasvim sigurno ćete uskoro imati priliku. Narod uživa u tome kada gazite klupe u parlamentu i kada im objašnjavate kada je bilo divno da je prosečna plata bude 320 evra, a ne 840, da ne izgradite nijednu bolnicu, kilometar pruge... - poručio je predsednik Srbije.

Vučić je istakao da će opozicija vrlo brzo imati priliku da se pokaže i pobedi na izborima.

Čuo sam da su mi dostavili neko pismo danas, pročitaću ga kada se vratim. Četiri meseca su mi pretili ukoliko raspišeš izbore, neće ih biti, imaćeš ih na ulici. Posle 4 meseca promenili su mišljenje. Da li su išli u neku ambasadu na ručak ili samo doručak ili "snek". Ja poštujem što je došlo do promene mišljenja. Oni će do kraja meseca dobiti odgovor, to će biti najbrži odgovor koji će im jedan predsednik pružiti u skladu sa demokratskim principima, ali im i odgovoriti na sve gluposti koje su u tom pismu pisali. Obučiću ih i naučiću ih koliko imamo više zaposlenih u ovih 10 godina - 510.000 zaposlenih više nego 2011. i 2012. godine - istakao je Vučić i dodao:

- Da optužujete ljude na vlasti za ubistva koja su se desila u Ribnikaru i Mladenovcu, to će ući u istoriju beščašća. Hoće veći broj poslanika da bi uspešnije gazili klupe u Skupštini i lupali u stolove, kao i da bi zabranili povećanje penzija i da deca dobiju inovativne lekove - poručio je predsednik Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31