• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2023

09:34

Opozicija u Srbiji vapi - Ako nam pomognu strane ambasade srušićemo Vučića (VIDEO)

ATAIMAGES

Politika

Opozicija u Srbiji vapi - Ako nam pomognu strane ambasade srušićemo Vučića (VIDEO)

Podeli vest

Psiholog i opozicionar Žarko Trebješanin gostujući na tajkunskoj N1 priznao je da se opozicija uzda u strane ambasade kako bi srušili predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dočepali se vlasti.

- Ako bude dovoljno veliki pritisak, ozbiljan pritisak odozdo ovde, ja mislim da će onda prosto i ove druge zemlje koje imaju bitan uticaj ovde da shvate da je sazrelo vreme da ova vlast, koja vlada na jedan krajnje nedemokratski, autoritaran način, da ode sa vlasti - rekao je Trebješanin pun nade.

Jasno da se u delu gde izgovara „druge zemlje koje imaju uticaj ovde“ misli da očekuje zajedno sa svojim kompanjonima pomoć stranih ambasada kako bi seli u fotelje.

 

 

S druge strane, predsednik Vučić je više puta poručio da Srbija vodi nezavisnu i slobodarsku politiku, te da mimo volje građana niko neće donositi odluke:

- Oni misle da stranci dovode i odvode sa vlasti, ali je to davno prošlo vreme, o tome odlučuje narod - poručio je srpski predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija