• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2023

12:10

Zamislite Goran Rakić odjednom postaje Džef Bezos! Vučić o prljavoj kampanji Prištine: Da li ste svi zajedno normalni?!

Tanjug

Politika

Zamislite Goran Rakić odjednom postaje Džef Bezos! Vučić o prljavoj kampanji Prištine: Da li ste svi zajedno normalni?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je besramnu fotomontažu Gorana Rakića iz Srpske liste koju su objavili mediji u Prištini.

- To je vrlo zanimljivo, nisu samo u pitanju društvene mreže. Juče su albanski mediji u Prištini, pošto su neki Srbi okačili lažnu fotografiju Džefa Bezosa, milijardera, sa njegovom devojkom, sa neke jahte. Pokazali su u eksplicitnom činu, i rekli ovo je Goran Rakić - kaže on.

Predsednik dodaje da su čak i neki ambasadori zvali zbog tih fotografija Gorana Rakića, ali i kabinet predsednika Srbije.

- I onda se pitate da li ste vi ljudi normalni svi zajedno. Da li ste vi svi zajedno normalni i tako pokvareni da to radite. Posle albanskih medija to su preuzeli na Telegramu proruski kanali, velike patriote, uvek na istoj strani sa Kurtijem - kaže Vučić.

On dodaje da Goran Rakić dve godine nije bio na moru.

- Nije mogao da ide, majka mu je teško bolesna i nepokretna, umrla je pre 20 dana. Bio je sa svojim narodom stalno, i kada su ga tukli. Te patriote dole, tačnije glume patriote, jedva su dočekali da prenesu ono što su Kurtijevi kanali preneli. A onda su dodali vidite šta on radi dok su Lune i Milenko u zatvoru. Kada vi 500 puta ponovite takve laži, kao što su ove laži oko Jovanjice sa N1. Šta imate od svega toga, kako da se odbranite. Ne mogu 5000 puta da odgovorim na svaku njihovu laž. I šta će Rakić da ide od naloga do naloga i objašnjava da to nije on, nego Džef Bezos - rekao je predsednik, i zapitao se:

- I onda se pitate šta je tim rodoljubima bilo potrebno da udaraju na Srpsku listu i rasturaju je, u najtežim vremenima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija