• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2023

13:10

Gašić uputio saučešće povodom pogibije pomoćnika ministra za rad

Youtube/MUP Srbije

Politika

Gašić uputio saučešće povodom pogibije pomoćnika ministra za rad

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uputio je saučešće ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikoli Selakoviću, povodom pogibije pomoćnika ministra Miloša Kovačevića.

- Sa velikom tugom sam primio vest o tragediji u kojoj je poginuo Miloš Kovačević, pripadnik Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pamtićemo ga pre svega kao dobrog čoveka, ali i kao posvećenog i odgovornog profesionalca. U ime svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće - poručio je ministar Gašić.

Podsetimo, Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Ljubičevo kod Požarevca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija