• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski portal

15.08.2023

12:02

Tajkunski mediji napali Vučića jer želi da se učitelji, nastavnici i profesori poštuju (FOTO)

Ata images

Politika

Tajkunski mediji napali Vučića jer želi da se učitelji, nastavnici i profesori poštuju (FOTO)

Podeli vest

Da je jedini cilj napasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne birajući sredstva i svakodnevno „menjajući ploču“ kako kome odgovara dokaz su tajkunski mediji i oni koji njima upravljaju i podržavaju ih.

Oni, naime, godinama vode kampanju kako su Vučić i Srpska napredna stranka devastirali školstvo, te da učenici ne poštuju nastavnike. Dok lažno optužuju, za početak su zaboravili da SNS uopšte ne vodi taj resor, a onda su udarili na predsednika Vučić jer je više puta ponovio da je potrebno dati na značaju učiteljima i nastavnicima.

U napadima zbog Vučićevog predloga prednjače tajkunski mediji Danas i Direktno koji svojim tekstovima poručuju da Vučić time što želi da se međusobno poštovanje učenika i profesora digne na viši nivo on zapravo napada decu, te da nema potrebe da se zalaže za prosvetne radnike jer njima ništa ne fali.

Tajkunski Danas se odjednom pravi lud te pita da li je Vučić uopšte u pravu što traži veće poštovanje, sprovodeći anketu da li deca ustaju, a Drektno je odmah preneo.

Foto: printscreen

 

 

Tim svojim „mini istraživanjem“, kako su nazvali ovaj napad, poručuju da ne treba dirati decu i ne treba se zalagati za nastavnike i profesore. Poštovanje, od čega sve potiče i osnov je daljeg vaspitanja, nisu ni pomenuli.

Foto: printscreen

 

Jasno da tajkunskim medijima i njihovim simpatizerima nije stalo ni do školstva, ni do dece i prosvetnih radnika, već jedino do napada na predsednika Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija