• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2023

17:15

Nastavljamo da gledamo u budućnost! Predsednik Vučić pokazao kako mu je izgledala radna nedelja (VIDEO)

Miloš Rafailović

Politika

Nastavljamo da gledamo u budućnost! Predsednik Vučić pokazao kako mu je izgledala radna nedelja (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je video-snimak i pokazao kako mu je izgledala protekla radna nedelja.

"Za nama je jedna od onih radnih nedelja u kojoj je svaki događaj imao posebnu težinu i emociju, poput susreta sa srpskom decom iz regiona, čijem se osmehu i vedrini svakog puta iskreno radujem", napisao je predsednik i dodao:

"Takođe, ispratili smo dragog prijatelja Srbije, ambasadora UAE Mubaraka Al Daherija, čija je posvećenost u radu ostavila snažan pečat na odnose naših zemalja. Dočekali smo i sedam novih ambasadora sa kojima ćemo nastaviti još intenzivnije da sarađujemo, kako bismo što bolje razumeli jedni druge, osnažili postojeća i izgradili nova partnerstva", napisao je Vučić. 

 

 

Poseban utisak na predsednika u toku nedelje ostavilo je i pokazno gađanje Vojske Srbije na poligonu „Pasuljanske livade“, a on je objasnio zašto. 

"Tad sam se još jednom uverio u snagu, spremnost i stručnost naših jedinica u korišćenju novih vrsta naoružanja, čime je Srbija pokazala da ima veliku odvraćajuću snagu, što je od ključnog značaja za dalje očuvanje mira u kojem želimo da živimo i sarađujemo sa svima", napisao je Vučić i dodao:

"Upravo zato, na otvaranju deonice „Auto-puta mira“ od Niša do Merošine, gledajući našu prelepu zemlju, osetio sam neverovatan ponos zbog svega što smo uspeli da izgradimo i ostvarimo, uprkos svim teškoćama i izazovima. Nastavljamo da radimo, razgovaramo, planiramo i gledamo u budućnost, otvoreni i spremni za saradnju i nove, još veće projekte", piše on. 

"O tome sam razgovarao i sa dragim gostom i prijateljem Srbije, predsednikom Ugande Joveri Kagutuom Musevinijem. Dogovorili smo se da obnovimo tradicionalno čvrste veze između naših zemalja i naroda, jer su pravi prijatelji u međunarodnoj političkoj areni retka dragocenost, a Srbija zna kako da čuva i poštuje one koji su svoje uvažavanje prema našoj zemlji već dokazali.

Idemo u novu radnu nedelju, još energičnije i sa velikim planovima. Živela Srbija!", poručio je predsednik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija