• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

17:07

(FOTO/VIDEO) Ovo je prava slika "protesta protiv nasilja": Ovako opozicija žali za pobijenom decom, ispred Skupštine Srbije brčkaju noge

Informer

Politika

(FOTO/VIDEO) Ovo je prava slika "protesta protiv nasilja": Ovako opozicija žali za pobijenom decom, ispred Skupštine Srbije brčkaju noge

Podeli vest

Protest dela opozicije pod nazivom "Letovanje ispred Narodne Skupštine" doživeo je totalni debakl, jasno je na osnovu fotografija koje objavlje Informer.

Dugo najavljivani protest dela opozicije ispred Skupštine Srbije, maskiran u protest studenata, doživeo je totalni fijasko pošto se gotovo niko od studenata nije došao.

Foto: Informer

 

 

Ali je zato tu Srđan Milivojević, vedeta opozicije, iako nije jasno na kom tačno fakultetu on studira i kakve bi veze sa studentskim protestom trebalo da ima.

Foto: Informer

 

 

Foto: Informer

 

 

 

Ispred Skupštine je i Biljana Stojković, koja se sa saborcima smeje i veseli, iako je formalni razlog za početak protesta tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovucu.

Foto: Informer

 

 

Krajnje licemerno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija