• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

09:15

(VIDEO) Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića: Jedna vest se izdvaja!

printscreen

Politika

(VIDEO) Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića: Jedna vest se izdvaja!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu kako je izgledala prethodna radna nedelja.

- Dok se temeljno pripremamo za teške sastanke i razgovore koji nas čekaju u narednim nedeljama, uporedo nastavljamo neumoran rad na novim planovima za dalji razvoj zemlje i zaštitu našeg naroda na Kosovu i Metohiji - navodi se na Instagram profilu buducnostsrbijeav

U video postu podseća se i na posetu crnogorskog predsednika Jakova Milatovića Srbiji.

- Ugostili smo predsednika Crne Gore i otpočeli zajednički rad na unapređenju odnosa, što će dodatno doprineti stabilnosti regiona, dok smo sa ministrima spoljnih poslova Izraela i Venecuele razgovarali o brojnim temama od interesa za naše zemlje - stoji u objavi.


Ipak, kako se dodaje, najdraža vest u protekloj nedelji jeste podatak o porastu broja živorođene dece u Srbiji u 2022, čime je prekinut negativni ciklus posle mnogo godina.

- Svakako, biće donete i sistemske mere kojima će se pomoći roditeljima za peto i šesto dete, a država će izdvojiti i dodatna sredstva za lečenje dece sa retkim bolestima, zato što vodimo računa o budućnosti naše zemlje. Jer sve ovo što radimo i za šta se borimo, dobija svoj najveći smisao u osmehu sve naše dece. Živeće Srbija! - kaže se u postu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija