• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2023

22:07

Sada je jasno ko stoji iza protesta! Viola fon Kramon otvoreno poziva na promenu vlasti u Srbiji

kosovoonline.com

Politika

Sada je jasno ko stoji iza protesta! Viola fon Kramon otvoreno poziva na promenu vlasti u Srbiji

Podeli vest

Eveoposlanik iz redova "Zelenih" Viola fon Kramon otvoreno je podržala političke proteste u Srbiji i time jasno otkrila ko stoji iza protesta u našoj zemlji.

- Moja podrška ide svima onima na ulicama Beograda i širom Srbije koji još jednom zahtevaju promenu vlasti, slobodu medija i jednak tretman za sve. Građani Srbije zaslužuju bolju, evropsku budućnost - poručila je Viola fon Kramon na Tviteru i time pokazala ko stoji iza protesta.

Foto: tvitter/printscreen

 

 

Podsetimo, Viola je ranije negirala da organizacije iz Nemačke, uključujući i Zelenu stranku, finansiraju proteste u Srbiji, ali je ipak ovim pozivom demantovala samu sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija