• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2023

21:09

VELIKA BRITANIJA ĆE POMOĆI SRBIJI!

Tviter

Politika

VELIKA BRITANIJA ĆE POMOĆI SRBIJI!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Londonu sa britanskim ministrom za energetsku bezbednost i nultu emisiju gasova Grantom Šapsom.

Šaps se tim povodom oglasio na Tviteru.

"Velika Britanija preuzima vođstvo u obezbeđivanju globalne energetske bezbednosti. Danas sam se sastao sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i potpisao Memorandum o razumevanju u oblasti energetike. Velika Britanija će upotrebiti svoju ekspertizu da podstakne inovativnost i podrži Republiku Srbiju u ambicijama ka čistoj,bezbednoj i pristupačnoj energiji", naveo je Šaps.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 11 meseci

Не верујем Данајцима ни кад дарове носе! Хтедох да кажем Британцима...

Veki

pre 11 meseci

Prodade Srbiju neprijatelju englezima. Koja je ovo izdaja nacionalnih interesa.. Al ova rasprodaje mimo volje naroda. Dokle bre. Zbogom jeftina strujo. Ovi englezi pored toga sto nas preko Kurtija biju,oce da otimaju sad i Srbiju. Strasno da neko ovako radi mimo volje naroda. Neko ko je dosao na vlast mimo volje naroda. Bice kod nas rata.

Miki

pre 11 meseci

Zasto se ponovo ponizavamo u diplomatskim odnosima sa prokletom VB?Sto je isla Predsednica vlade u Britaniju ako je tamo niko znacajan nije primio?Za taj krediti je mogao otici i neko nizeg ranga iz administracije.Ovako ovo izgleda degutantno, premijera primio upravnik hotela ili mozda sef obezbedjenja metroa.Nemojte to raditi.Kako bi bilo da komandir Kobri pribi predsednika CG, nije bolje mali Milo ni zasluzio, verovatno ruzno.Nas predsednik prima i kuvare iz Amerike ili VB i to je degutantno i ruzno, a kamo li ovo ponizenje iz propale karljevine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija