• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2023

11:12

TO MOŽE SAMO BOLESTAN UM! Torbica (PS): Monstruozno je predsednika države čiji je narod doživeo Jasenovac uporediti sa Hitlerom!

Tanjug

Politika

TO MOŽE SAMO BOLESTAN UM! Torbica (PS): Monstruozno je predsednika države čiji je narod doživeo Jasenovac uporediti sa Hitlerom!

Podeli vest

Potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica izjavio je danas da nije slučajno što je u jeku kampanje tokom koje Aljbin Кurti kosovske Srbe naziva fašistima, NIN objavio karikaturu na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao Adolf Hitler.

 

- Ništa nije slučajno kada je u pitanju NIN, ni ova sramna karikatura, kao što ni pre četiri godine nije bila slučajna naslovnica sa uperenim snajperom u predsednika Vučića. Кoliko bedan treba da budeš, pa potomka jasenovačkih žrtava da uporediš sa ideologom nacizma?! Takvo smeće od karikature je mogao nacrtati samo običan ološ, sposoban da uvredi ne samo predsednika Vučića, već i stotine hiljada pobijenih, poklanih i po jamama pobacanih Srba - ističe Torbica.

Foto: Printscreeen

 

Prema njegovim rečima, Aljbin Кurti prethodnih dana nije uspeo da Srbiji i srpskom narodu nanese dovoljno bola, pa mu ovdašnji saveznici hitaju u pomoć.

- Predsednika države, čiji je narod doživeo Jasenovac, Jadovno, Prebilovce, Šumarice i ostala stratišta, uporediti sa tvorcem najvećeg zla u istoriji ljudske civilizacije u najmanju ruku je bolesno i monstruozno. Videćemo danas hoće li NUNS i UNS da osude NIN ili je  vređanje kako Aleksandra Vučića, tako i Srbije i njenih građana, dozvoljeno i poželjno. Ovako uvrediti predsednika Vučića i Srbiju, uporediti ga sa nacistom, može samo moralna i ljudska ništarija - poručio je Torbica.

Foto: Novak Đurović

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 1 godinu

Uzas, ovo moze samo monstrum i bolesni um da uradi

Borko

pre 1 godinu

Bolestan svakako, ali je sve ovo videti bas tuzno i jadno.

Mina

pre 1 godinu

Ovakve karikature su zaista sramne i pokazuju da ovako nešto može samo neko bez mozga i prepun mržnje da uradi.

podšišani jež

pre 1 godinu

Potomka austrougarskog vojnika ismevaju! Sramota ?

Vlado

pre 1 godinu

Karikature koje su objavljene u NIN novinama su jako sramotne. Uporediti Vučića sa Hitlerom je skandalozno, posebno ako se zna šta je sve Vučić uradio za Srbiju i koliko se bori da obezbedi mir i bolji život svim građanima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija