• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.05.2023

13:51

KOSOVSKA POLICIJA NAPALA SRBE! Ušli u zgradu opštine Zvečan, suzavcem i šok bombama na okupljene građane! (VIDEO)

Kosovo onlajn

Politika

KOSOVSKA POLICIJA NAPALA SRBE! Ušli u zgradu opštine Zvečan, suzavcem i šok bombama na okupljene građane! (VIDEO)

Podeli vest

Pripadnici takozvane "kosovske policije" okružili su danas pre podne zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu!

Srbi iz tih gradova, vidno uznemireni ovim dešavanjima, počeli su da se okupljaju oko zgrada opština, a u neposredoj blizini nalaze se u pripadnici i džipovi Kfora i Euleksa.

Takozvana "kosovska policija" Aljbina Kurtija pokušala je da bacanjem suzavca rastera Srbe koji su se okupili ispred zgrade opštine Zvečan.

Podsetimo, pripadnici tzv. Kosovske policije okružili su danas pre podne zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu.

Sirene za uzbunu oglasile su se i u Severnoj Mitrovici. U Leposaviću nema signala mobilne telefonije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peja kostolac

pre 1 godinu

Potpuno ispravno. Svaka suverena država mora da obezbedi red na svojoj teritoriji.

Vatro Marx

pre 1 godinu

Dali postoji kraj ovom nasilju terora matretaranje svako dnevnog. Narodu na Kosmetu je uteran strah u kostima. Beograd nije u stanju da rijesi ovaj problem koji Srbiju udaljava od stablnosti u svijetoj svojoj zemlji. Beograd da ni korak se njie pomjerijo, traza po Zapadu neke potpisane pedire koje su negde ostale u fijoku u EU u Breselu, i ceka se da izadju na videlu a od toga i dalje nema nista.Vlada Srbije samo obecava a i dalje insta ne preuzima.

ZAPAD ĆUTI NA KURTIJEV TEROR! Igor Simić, Srpska lista: Situacija za Srbe nikad gora!
Politika

ZAPAD ĆUTI NA KURTIJEV TEROR! Igor Simić, Srpska lista: Situacija za Srbe nikad gora!

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ukazao je danas da je na Kosovu uzavrela atmosfera kao posledica desetine i desetine antisrpskih aktivnosti režima Aljbina Kurtija i ćutanja međunarodne zajednice koje daje prostor "ekstremisti kakav je Kurti da nastavi sa ovakvim ponašanjem". Situacija za Srbe na KiM, naveo je, nije nikad bila gora i pozvao je Srbe da budu jedinstveniji nego ikad.

20.05.2023

12:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija