A
KREĆE UBIJANJE VUČIĆA! Informer ima dokaze, EU i SAD organizuju ekstremiste da prave HAOS U SRBIJI!
Ambasadori Majkl Devenport i Kajl Skot lično rade na radikalizaciji protesta 'Ne damo Beograd' i 'Podrži RTV'... Da bi urušio vlast, Zapad plaća anarhiste, marksiste, antiglobaliste, sindikalce?!
Informer 09. 06. 2016. 20:03
120
tanjug/beta

Ambasadori EU i SAD Majkl Devenport i Kajl Skot lično učestvuju u pokušaju stvaranja haosa u Srbiji i destabilizaciji vlasti Aleksandra Vučića, otkriva Informer!

Devenport i Skot osmislili su plan za radikalizaciju protesta "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV", kojima će probati da uruše premijera i pre nego što on uspe da formira novu vladu!

SOROŠ, KANDIĆKA I ROKFELER HOĆE DA NAM UVALE PATKU! Evo ko zapravo stoji iza protesta protiv 'Beograda na vodi'!

Informer ima čvrste dokaze da ambasadori koordiniraju i organizuju finansiranje protesta koji, po njihovom planu, u narednih nekoliko nedelja treba da prerastu u nasilne demonstracije i uvod u "obojenu revoluciju" po scenariju već viđenom u Makedoniji!

'Borbeni karakter'

Proteste protiv "Beograda na vodi" i protiv navodnih političkih smena urednika na Radio televiziji Vojvodine zvanično organizuju nepolitičke, široj javnosti nepoznate ličnosti, ali istina je da iza njih stoje ambasadori EU i SAD.

tanjug/beta
ONI SU DEO PLANA Antonela Riha, Vukašin Obradović, Borka Pavićević, Nemanja Nenadić

Devenport i Skot su ovaj projekat nazvali "Širenje građanskih protesta" i on za krajnji cilj ima totalnu blokadu gradova po Srbiji, izvođenje radnika, siromašnih građana i studenata na ulice i čak izazivanje fizičkih sukoba sa policijom i pristalicama SNS koji bi bili uvod u "vanredno političko stanje"!


SNS: Iza saopštenja "Ne davimo Beograd" stoje DS i Radulović!

Kako bi realizovali svoj plan, koji je u dokumentaciji do koje je došao Informer složen u šest tačaka, zapadni zvaničnici organizuju i plaćaju nevladine organizacije, ali i anarhističke, levičarske, marksističke, antiglobalističke i sindikalne pokrete.

Levičarske organizacije koje učestvuju u protestima nastoje da radikalizuju proteste u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Leskovcu, Priboju i Nišu.

tanjug/beta
SAD I EU RAČUNAJU NA NJIH Zoran Kesić, Sergej Trifunović, Tamara Skroza, Iljir Gaši, Branislav Trifunović

Radi se o esktremnim organizacijama koje se zalažu za širenje socijalnog bunta. To su "Anarhističko-sindikalistička inicijativa", Revolucionarna socijalistička organizacija "Marks 21", Libertarijanski pokret "Libek", Antiglobalistički pokret "Bez granice", pokret "Levi samit Srbije", Udruženi sindikati "Sloga", NVO "Moja inicijativa"... Ideja jeste da inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV" prerastu u građanski i studentski pokret, stoji u tajnoj dokumentaciji organizatora protesta, a do koje je došla redakcija Informera.

Šest tačaka radikalizacije protesta

1. Privlačenje radničke klase: Projekat "Beograd na vodi" treba da bude predstavljen kao loša privatizacija i otimanje javnog dobra kako bi se nezadovoljni radnici privatizovanih i firmi u stečaju pridružili protestima
2. Jačanje socijalnog karaktera: Organizovati i ujediniti proteste prisustvom radnika i sindikata, sa ciljem da se prikaže kako nijedna vlada od 2000. nije bila sposobna. Ključni elementi: privatizacija, direktne strane investicije, korupcija najvišeg nivoa vlasti i osiromašenje građana
3. Podrška studenata u Beogradu: Povezivanje borbe protiv korupcije sa radničkom klasnom borbom i protivljenjem studenata protiv predloga novog Zakona o visokom obrazovanju
4. Radikalizacija protesta: Građanski protesti treba da predstavljaju pretnju, da iskažu bes građana koji će vlast naterati na popuštanje. Atmosfera na protestima treba da ima borbeni karakter, jer dosadašnji protesti nisu zapretili nekome. Masovnost protesta neće uticati na efektivnost ako ne bude bilo radikalizacije
5. Odbrana javnog dobra kroz okupaciju javnog dobra: Zauzimanje lokacije od javnog značaja (trga, gradilišta, institucije) ili blokiranje saobraćaja jer bi to privuklo podršku i angažman, posebno među mladima
6. Apolitičnost i odgovornost: Bez obzira na pojedinačno prisustvo političara, protesti moraju da zadrže socijalni karakter. Ne postoji opozicija sposobna da uspešno vodi organizovano građane i radnike

Ovaj plan kao ključni cilj navodi nasilno zauzimanje institucija, pa čak i sukobe s MUP i pristalicama SNS.
Atmosfera na protestima treba da ima borbeni karakter jer dosadašnji protesti nisu pretnja.

Zauzimanje trga, gradilišta, institucije ili blokiranje saobraćaja bi privuklo podršku i angažman, posebno među mladima, doslovce piše u dokumentaciji u kojoj se navodi i da se protesti i pokušaj izazivanja haosa u Srbiji finansiraju preko nemačkih fondacija "Roza Luksemburg" i "Šuler Helfen Leben", koje služe samo kao paravan za novac Džordža Soroša i fondacije Rokfeler!

BRUKA I SRAMOTA! Brisel obučava "top urednike" da izazovu haos u Srbiji!

- Sve ovo organizuju Devenport i Skot, koji sad već i lično učestvuju u pokušaju radikalizacije protesta. Akcije se planiraju i u njihovim ambasadorskim kabinetima, a vođe skupova im podnose detaljne izveštaje... - prenosi naš izvor.

Pritisak i laganje naroda
EU i SAD preko "nezavisnih" institucija pritiskaju Vladu, dok je uloga "nezavisnih" medija da fingiraju javno mnjenje i stvore utisak da je protivljenje Vučiću masovno i da dolazi iz naroda
Željko Cvijanović, urednik "Novog standarda"

U izveštajima do kojih smo došli navodi se da su se u ovaj "projekat" aktivno uključili i Iljir Gaši iz Fondacije "Jovan Ćuruvija", Borka Pavićević iz Centra za kulturnu dekontaminaciju, Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija, Vukašin Obradović iz NUNS, pa čak i glumci Branislav i Sergej Trifunović, novinari Zoran Kesić, Tamara Skroza, Antonela Riha...

Instrumenti Zapada

Komentar na ova saznanja juče nismo dobili ni od Devenporta, ni od Skota. Takođe, niko od pobrojanih javnih ličnosti nije hteo da govori na ovu temu.

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Nekome je jako stalo da izazove haos i uspostavi ambasadorsku vlast u Srbiji!

Na drugoj strani, glavni urednik "Novog standarda" Željko Cvijanović kaže da ovo nije ništa neočekivano.

- Zapad od "nezavisnih" institucija poput zaštitnika građana i poverenika za informacije, kao i od kontrolisanih medija pravi vlast koja nije zavisna od volje građana. Njihov zadatak je pritisak na Vladu, dok je uloga medija da fingiraju javno mnjenje i stvore utisak da je protivljenje Vučiću masovno i da dolazi iz naroda. Sve to ukazuje na skoru eskalaciju protesta - podvlači Cvijanović.

Vučić: Zapad plaća sve koji pljuju Vladu!

Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je juče da to što Zapad finansira organizatore protesta "Ne da(vi)mo Beograd" i "Podrži RTV" nije ništa novo, ali i da on ne strahuje o toga jer ima podršku naroda.
- Finansiraju mnoge organizacije, pa šta? To sam preboleo još pre tri godine. Tada sam se prvi put i uzbudio što ne finansiraju Vladu. A onda sam shvatio da finansiraju svakog ko će da izgovori lošu reč o Vladi... Evo, i u Brazilu koriste istu patku kao kod nas! Svejedno, šta god da rade, kako god da rade, nemam problem. Građani su pokazali šta misle o tome i koliko im je stalo do istine... - istakao je Vučić.
Upitan za komentar povodom toga što je Brisel organizovao sastanak "top-urednika" iz Srbije, među kojima se nalazi i Ratko Femić, glavni urednik reketaškog "Kurira", koji ga je lažno optužio da je mafijaš, Vučić je podvukao da ga za to nije briga:
- Možda i oni u Briselu misle da sam davao nekom u podrumu 110 maraka, iako ne pamtim da išao u bilo kakav podrum. Problem je kad na ovaj način pokušavate da rušite onoga koji se toga ne plaši. E, to im je najveći problem!
 

Analitičar Dragomir Anđelković ističe da Devenport i Skot podržavaju sve što može da uzdrma vlast.

- Zapad ne voli jake lidere. Jasno je da stranci stoje iza protesta. Među organizatorima i akterima protesta postoje razne grupe, među kojima najviše ima direktnih instrumenata Zapada - zaključuje Anđelković.

Ne propustite: SUTRA - Janković i Šabić u službi EU i Amerike!

SLIČNE VESTI
KOMENTARI120
OSTAVI KOMENTAR
dragan09.06.2016. 20:11
ponovo dva Brankovica i siptar protiv srbije tako su i Lazara brankovici ubili kad se ponosno sa kosovskog boja vracao.n
Odgovori
Goran10.06.2016. 07:02
@draganOpet se pokazalo da nama ni jedna strana sila ništa ne može, ako se ne umešaju domaći izdajnici!
Odgovori
duka09.06.2016. 20:28
nema glupljeg naroda od srbina !!nikad se svojom glavom služio nije !!!!najbolje mu je kad je haos probudi se srbine sad kad ima jedan pametan čovek na vlast  e moj srbine jadno i bedno mislimo da smo najpametniji narod na planeti zemlji n
Odgovori
Andja09.06.2016. 20:35
Dokle bre vise demagogije ? Hoce li se naci u Srbiji neki politicar koji ce da radi za narod a da ga ne deli na ove ili one ... jer i ovi i oni ih izdrzavaju ,te lezilebovice u Skupstini ...
Odgovori
Zika09.06.2016. 20:42
Zato sto je Vucic jedini koji se stvarno bori za ovu zemlju !
Odgovori
magda09.06.2016. 20:44
Pa mi smo samo jednom naseli na zapadnu propagandu,kad smo oterali Milosevica i dopustili zutima da od Srbije naprave mocvaru.Vecina naroda je progledala od tada i nece ponovo biti navucena na zapadnu demagogiju i hohstapleraj.Samo oni koji nisu dovoljno inteligentni i pored toga sto imaju visoko obrazovanje, nasesce na njihovu patku.Ima i onih koji su pohlepni pa bi za pare prodali i rodjenu decu a da ne govorimo o Srbiji.Pa Ameri provaljeni ste i izvikani sa vasim metodima demokratije.Vi nas nazivate svinjama cak i one koji iz pohlepe pristanu da rade u vasu korist,tek njih smatrate za prave svinje i retardirane idiote.Planirate da sejete smrt po planeti toliko da ostane samo 500miliona stanovnika.Da li vi ambasadori mislite da ce te uci u taj broj od 500,naravno da necete i vi ste samo njihove pohlepne sluge i marionete.Koliko je covek jadna,sitna, bezvredna i potkupljiva dusa, kad sve prodaje za novac.n
Odgovori
Žena09.06.2016. 20:45
Zapad plaća moju ženu i ona je stalno protiv mene, galami,viče nijedan moj postupak nije opravdan i mora da je plaćaju SAD i saveznici ?
Odgovori
Simonida09.06.2016. 20:49
Zapadu ne odgovara jaka i stabilna Srbija, naš premijer je uradio toliko dobrog za našu zemlju, ali uvek se nađe neko ko žće za šaku dolara da proda zemlju.
Odgovori
Amater09.06.2016. 20:50
MISLIM DA OVAJ PUT 5 OKTOBAR NEMA SANSE DA PRODJE,A VLAST TREBA DA ISPITA LOPOVLUKE I SAV NOVAC KOJI SU OPLJACKALI VRATI SVOM NARODU.SA TIM POTEZOM VIDEO BI KOJU PODRSKU BI IMAO U NARODU.SA NARODOM PO LOPOVIMA PA CETE VIDETI STA CE SE DESITI.
Odgovori
Gimnazija09.06.2016. 20:51
Amerikancima smeta što Srbija podiže nivo saradnje sa Rusijom i želi da naša zemlja okrene leđa ruskim prijateljima.
Odgovori
Pioneer09.06.2016. 20:53
Vrlo je moguce da Zapadu nikako ne odgovara jaka i stabilna Srbija i da ce sve uraditi da sruse Vucica sa vlasti. Jedno je ono sto njihovi zvanicnici pricaju u javnosti a sasvim nesto deseto sto Vucicu rade iza ledja. Trebamo biti maksimalno oprezni kada su oni u pitanju.
Odgovori
joka09.06.2016. 20:53
Dok smo slozni i jedinstveni niko nam nista ne moze.
Odgovori
anatema09.06.2016. 20:54
Mislim da je nas lider dovoljno jak i posten. Istina uvek izadje na videlo. I mislim da ovi napadi i protesti nece proci, jer je narod rekao sta misli.
Odgovori
STEFAN71209.06.2016. 20:55
Ovo nikoga ne treba da cudi. Od takvih propaliteta se moglo i ocekivati ovako nesto. Propali voditelji, politicari, novinari, glumci...
Odgovori
Lela09.06.2016. 20:57
Mnogo je onih kojima Vučićeva politika ne odgovara zbog ličnih interesa.
Odgovori
Tata09.06.2016. 21:00
Očigledno je da svima smeta jaka i stabilna Srbija.
Odgovori
poli09.06.2016. 21:01
Uvek se biraju osobe koje su lake za obradu i lako potkupljive tzv.prodane duse.
Odgovori
sanja09.06.2016. 21:04
Americi ne odgovara stabilna Srbija, Vucic im je trn u oku
Odgovori
ljuba09.06.2016. 21:06
sprečiti sve sto je sumnjivo u vezi sa nanošenje bilo kakve štete Vučiću.
Odgovori
jerusalim09.06.2016. 21:06
Narodu je jasno da ovakvi protesti imaju politicku pozadinu i da su usmereni protiv vlasti i destabilizacije iste. Zbog toga narod i dalje pruza apsolutnu podrsku Vucicu jer smatra da on jedini stiiti nase nacionalne interese i cini sve kako bi nam obezbedio bolju buducnost.
Odgovori
Sica Simic09.06.2016. 21:14
Treba li da izadjemo na ulicu pred ambasade, ili pred javne kuće NVO, ili medije, samo treba na vreme reći.
Odgovori
Bora09.06.2016. 21:19
Nece vise Srbija biti nicija marioneta. Narod stoji uz Vucica. Mogli su da koriste Tadice I njegova izvinjenja kako su hteli, ali ovog ne mogu. Vucic se bori za Srbiju I u toj ce bitci istrajati. Narodu ne zeli te zapadnjacke slihtare.
Odgovori
nexiboy09.06.2016. 22:09
@SladjanaJa nisam, neću nikada biti, a u subotu ću da idem na protest iako me niko iz strane ambasade nije zvao!!!
Odgovori
kavaja09.06.2016. 21:38
od kosova pa na ovamo imali smo po nekog brankovica ali nikad toliko kao sad.ubio nam je komunizam ponos i slobodarski duh ,sad je vazno sluziti interesima drugih uz dobru nadoknadu.
Odgovori
lavica09.06.2016. 21:38
Pre izvesnog vremena procitah da je Vucic rekao kako veruje ovom americkom ambasadoru.Sta bi sada?Amerikanac je to i nece se smiriti dok Srbiju ne unisti skroz..
Odgovori
maki09.06.2016. 21:42
Zapadu ne odgovara jaka i stabilna Srbija , na taj nacin ne mogu da manipulisu nama, ali konacno imamo lidera kome verujemo i necemo da nasedamo na prazne price kada su rezultati rada premijera vidljivi!
Odgovori
aca09.06.2016. 21:45
Jaka i složna srbija nije u interesu mnogim u okruženju, a pogotovo Amerikancima.
Odgovori
vojnik09.06.2016. 21:46
Njima je uvek smetalo da se Srbija razvija i da bude najbolja u juznoj Evropi.
Odgovori
Petar Čelik09.06.2016. 21:46
Ipak mislim da i pored svega,da je ovo i tačno, neće uspeti,jer zapad više nema pojedinačne protivnike na globalnom planu.Oni danas imaju globalnu grupaciju koja ih polako slabi i uništava, a to su zemlje BRIKS i još neke koje je Amerika označila kao opasnost po svoje interese,a to nije mala stvar.Otuda i njihova nervoza što još uvek na Balkanu nisu rešili problem zvani za njihove standarde mala Srbija,koja nikako da im se pokori.
Odgovori
max09.06.2016. 21:46
Očekivano, ne odgovara im jaka Srbija na Balkanu!!
Odgovori
Hedona09.06.2016. 21:48
Verujem da je istina, i da Vučićević ima tačne informacije, veruje da zapad plaća pojedine javne ličnosti da pričaju protiv Vlade kako bi smanjile podršku naprednjaka kod naroda, isto tako imamo slučaj da svi najbliži Vučićevi saradinci su smenjeni da li zbog nekih nebitnih izjava, ili izmišljenih afera ne znamo. Sve reformatore je Srbija ubila u posldnjih 100 godina, otkud znamo da neće sutra i njega.
Odgovori
Mare09.06.2016. 21:49
Ja mislim da je neko pustio ovu priču iz ličnog nezadovoljstva.
Odgovori
Katarina09.06.2016. 21:51
Svetu ne odgovara jaka i stabilna Srbija, Srbija koja će da se razvija i u kojoj će ljudi moći pristojni da žive. Narod je podržao lidera SNS, jer je za sada opravdao poverenje i nastavlja da radi na napretku i poboljšanju standarda ove zemlje.
Odgovori
Urke09.06.2016. 21:53
Niko ne moze da poremeti Vucicevu snagu u Srbiji trenutno.
Odgovori
Aca09.06.2016. 21:54
Od pocetka se znalo da DS ovo sve organizuje da bi jos malo bili na vlasti,dosta vise ,vreme vam je da odete u istoriju
Odgovori
jeca09.06.2016. 21:57
Prosto je jadno da tako velike sile a smeta im jedna mala skoro siromašna Srbija,pa joj potkopavaju temelje da bi je srušili i oslabili.Zaboravljaju jednu stvar da su Srbi narod inata i ponosa.
Odgovori
Nele09.06.2016. 21:57
Demokrate su nas unazadile za vreme svoje vladavine,normalno da stoje iza svih medijskih pompi ,ne mogu da se pomire sa tim da postoji neko ko vodi racuna o interesu naroda
Odgovori
Goga09.06.2016. 21:59
Srbija je neutralna zemlja i jasno je a i jadno da je opozicija podpala pod uticaj neke sile jer niko ko je srpskog roda nece pristati da bude marioneta!
Odgovori
car09.06.2016. 22:00
Vucic treba biti oprezan mnogi mu rade iza ledja
Odgovori
isnogood09.06.2016. 22:01
Malo me plaši da smo opet samo mi upravu, a sav ostali svet greši.
Odgovori
Nina09.06.2016. 22:01
Vucic im smeta jer se stvarno bori za bolje sutra ove zemlje...
Odgovori
Darko09.06.2016. 22:06
Racunaju na to da smo glupi, i da ce uspeti.Nema od toga nista, nece narod vise da izlazi na ulice, jest da opozicija tj strani placenici pozivaju na to svaki dan i samo traze razloge.
Odgovori
mira09.06.2016. 22:07
Gospodin Vucic je izabran legalnim putem narod ga je izabrao i podrzava.On je Srbiju podigao na noge i neznam sta vise hoce te prodane duse zasto ne puste coveka da radi svoj posao.Gospodin Vucic je genije svaki potez mu je na mestu i sve sto radi radi za Srbiju.Mogu samo reci ponosim se njime nn
Odgovori
Dora09.06.2016. 22:08
Mislim da narod podrzava Vucica i da nikakvi protesti i NVO nece stati reformama koje predvodi Vucic na put.
Odgovori
jovica09.06.2016. 22:10
Sve to im je dzabe jer narod stoji uz Vucica a uzgred smo taj scenario vec jednom imali i velika ecina ljudi je izvukla pouku iz toga i nece se ponovo upecati.
Odgovori
Lala09.06.2016. 22:11
Mogu da se organizuju gde hoće,kako hoće i gde god hoće,sigurno je da narod neće dati Vučića,podrška premijeru,ovi ekstremisti sigurno neće uspeti da ugroze snažnu vlast koju Srbija ima i koju narod voli što je i pokazao.
Odgovori
Petar09.06.2016. 22:13
Uz premijera smo,domace izdajnike treba obeleziti za ceo zivot,a zna se dobro ko su i ovaj glumac Sergej se prodao a izigrava humanitarca
Odgovori
Pjer09.06.2016. 22:13
I narod se pita ,nemojte da počnu da rade u.... motke !
Odgovori
beka09.06.2016. 22:21
pa zapadu ne odgovara sto vucic nece kako njima odgovara nego ono sto je dobro za srbiju
Odgovori
dragoljub popovic09.06.2016. 22:24
samo demokratski to je sistem zapada sve je dozvoljeno kada su njihovi interesi u pitanju imaju uvijek podobne siptare i srbe od ljepotice kandicke do ostalih neka ih je stid ali ga nemaju to je smece i sa zapada dolaze ljigavi politicari sta je njima pobiti postene ljude ne znaci nista zato i na vrijede mnogo smece su
Odgovori
Miodrag Ilić09.06.2016. 22:37
Izdajice niču kao pečurke posle kiše.Šta je ovo?Narod je na izborima rekao svoje.Tražili su izbore,izgubili su izbore,hoće na silu vlast.
Odgovori
Rozvel09.06.2016. 22:45
Opet pokušavaju da uvuku narod u njihov sukob interesa,ovog puta Srbija zna njihovu igru i prezire ih.
Odgovori
Aleksandar09.06.2016. 22:45
Njima nije u interesu stabilna Srbija već haos kako bi nam oni mogli "pomoći".
Odgovori
Stojan09.06.2016. 22:48
Vucic je njima trn u oku njima bogata i razvijena Srbija nikako ne odgovara .
Odgovori
mitar09.06.2016. 22:48
Ovu zutu bagru , treba hapsiti ,neznam šta traže trifunovići bolje da se bave svojim poslom, a ostale vratiti u USRA-RA i eu , tamo neka njihovo ruše zar ću ja opet toj bagri da odvajam , od moje dece i mojih unučića , da im punim džepove . Eevo im od šake do lakta . Nću više da trpim te izdaice roda svoga .
Odgovori
Stojan09.06.2016. 22:50
Stabilna i jaka Srbija ne ide u korist Amerima i zato je Vucic njima trn u oku !
Odgovori
lici09.06.2016. 22:52
Mogu da razumem zavist,ljubomoru,cak i kukavicluk,nikako mi nisu jasni,oni koji rade na stetu,svoje drzave,silom ne ide nista.
Odgovori
Sanela09.06.2016. 23:08
Izazivanje haosa je sa ciljem stvaranja nestabilne Srbije. Moramo biti toga svesni.
Odgovori
Lazar09.06.2016. 23:23
Ovog puta Srbije neće dozvoliti da se neko sa strane angažuje domaće izdajnike.
Odgovori
Milan Jankovic09.06.2016. 23:32
Vi mislite da su svi stanovnici Srbije maloumni a oni koji ne misle kao vi-izdajnici. Opasnost za ovu napacenu zemlju ste vi a ne narod koji ste nepotrebno iritirali.
Odgovori
mina09.06.2016. 23:52
Zapad bi da izazove haos u Srbiji ,jer Vučić neće da bude njihova marioneta . Neodgovara im ekonomski jaka Srbija .Smetaju im investicije iz Azijskih zemalja iz Rusije. Hteli bi da naprave ekonomski zavisnu Srbiju zbog svoih ciljeva..Haos nećete izazvati narod je uz vladu i Vučića.
Odgovori
bosa10.06.2016. 00:04
zaigrali su se opasmo,al mislim da im ovaj put neće uspeti.jednom im je uspelo sa našim igračima otporom i propagandom kad se narod digao protiv slobe,pa narod video kako rai njihova vlast pljačkom pod okriljem demokratije.sloba je za ove posle njega bio mala beba.NADAM SE DA ĆE IM SE PLAN IZJALOVITI.naivni jesmo kao narod,debili nismo.
Odgovori
mina10.06.2016. 00:18
Zapadu smeta što od VUČIĆA nemogu da naprave marionetu.Srbija je birala vladu koja će konačno voditi računa o interesima Srbije a ne stranih sila.Smeta im što nemogu da nas ekonomski pokore ,vide da investicije dolaze iz aziskih zemalja Rusije Emirata .Nisu svi srbi naprodaju za raliku od onih koji žele daizazovu haos.
Odgovori
Ninko Mladenovac10.06.2016. 00:37
Ako je ovo istina pa ne smemo dopustiti da nam opet ubijaju drzavnike pa nismo im mi neka banana drzava,kad smo bili carstvo nisu postojali...
Odgovori
CEA I10.06.2016. 01:21
Чињеница је, ипак, да питање које је "Информер" покренуо са јавно изнетим доказима који указују на могућу ситуацију која би довела у опасност безбедност државе и народа (не Вучића, јер он није ни држава нити народ), више указује на постојеће стање система безбедности, а још више на стање функционисања државних органа. Поменути ликови у овом чланку, а и сви други знани и незнани ликови, без обзира на то какве радње планирају, не би оставили никакав ефекат, чак се о њима не би ни чуло, да имамо систем безбедности и да државни органи раде посао за који су изузетно плаћени у складу са постојећим законима.
Odgovori
olivera10.06.2016. 02:11
ovih dana se suska i po komsiluku, ne radim nemam para, ali verujem VUCICU.clanovi stranke, bi trebali osluskivati sta se prica u interesu sigurnosti Vucica.,
Odgovori
Filip10.06.2016. 02:59
Srbija je tvrd orah voćka čudnovata...tako da im pokušaj neće uspeti
Odgovori
decani10.06.2016. 03:35
vucic ako primi oruzije za odbranu srbije onda ce ga narod spasiti i nece ga dati ako ne primi i bude pruzaruku nepreteljima koji su pobili srbe i oteli srce srbije vucica ce tuci i stre babe
Odgovori
DeX10.06.2016. 07:24
Mislim da premijera može da zameni samo neko bolji od njega, a takvih nema!!!
Odgovori
kontesanera10.06.2016. 07:34
Ne smemo dozvoliti da naruše ugled naše zemlje i lidera koji je dobio najveću podršku i poverenje građana.
Odgovori
gogo10.06.2016. 07:37
Manjina ne moze nista, premijera moramo da zastitimo svim silama, ne sme da mu fali dlaka sa glave.
Odgovori
dragan10.06.2016. 07:43
Ma kakav zapad to je izgovor dabi se zastitili lopovi koji su ojadili gradjane i dalje kradu i nece im niko nista jer svi na funkcijama stite jedni druge.
Odgovori
ssssssss10.06.2016. 07:53
Ništa me ne čudi da je ovako nešto istina. Mi srbi smo podkupljiv narod.
Odgovori
Petar10.06.2016. 07:57
Građani Srbije su na izborima pokazali visok nivo svesti i verujem da niko neće uspeti da ih ubedi da će bolje živeti ako izađu na proteste. Jasno je da se do bolje budućnosti stiže samo radom.
Odgovori
Kale10.06.2016. 08:00
Zapad je dobrano pokazao svoje interese u Srbiji a metodi su svakojaki. Od bombardovanja, preko instaliranja svojih piona u politici do ucena u saradnji sa MMF i opšte ekonomskom planu!
Odgovori
hana10.06.2016. 08:03
Narod je podržao lidera SNS, jer je opravdao poverenje i nastavlja da radi na napretku i poboljšanju standarda ove zemlje.
Odgovori
Veljko M10.06.2016. 08:09
Dok građani Srbije daju ovoliku podršku Vočiću , on može slododno da nakrivi kapu.
Odgovori
Rada10.06.2016. 08:09
Covece boziji, pa mene niko ne placa ali idem na mitinge i protiv sam vlade A.Vucica jer mi je smanjio penziju koju sam posteno zaradila.
Odgovori
Vickasti10.06.2016. 22:18
@RadaVučić nije smanjio penzije već dotacije iz budžeta. Kad bi primala ono što si uplatila ti bi primala 52% sadašnje penzije.
Odgovori
bosa10.06.2016. 22:34
@Radapenzionerka penzionerki , da umanjio je penzije, da su ti lideri kojima si se priklonila u prostestu sad na vlasti sigurno da nebih ni imali penzije.
Odgovori
Mira10.06.2016. 08:13
Nadlezni drzavni organi,posebno policija po potrebi i vojska hitno preduzmu sve potrebne mere kako bi se zastitila drzava,samim tim i premijer Vucic.Ne bi trebalo dizati paniku vec posao odraditi temeljno i u tisini.
Odgovori
olja10.06.2016. 08:16
Smeta im Vucic,zato sto radi u interesu zemlje i gradjana.
Odgovori
sasa10.06.2016. 08:17
...a imaju izgleda veliku pomoc u domacim izdajnicima i placenicima.
Odgovori
admin10.06.2016. 08:17
Zato sto su svi svesni da je Vucic jedan od najboljih lidera.
Odgovori
Bole10.06.2016. 08:19
Nemaju više tu snagu kao nekad ni SAD ni EU, jer su i oni na ivici, dobro je iz predostrožnosti znati ovaj podatak, ali uopšte ne strahujem!
Odgovori
alekm10.06.2016. 08:20
Sramota je sto nasi ljudi urusavaju Srbiju.
Odgovori
Tiki10.06.2016. 08:34
Verujem da će se Srbija izboriti i sa ovim izazovom, premijer je dokazao da se snalazi u svim situacijama.
Odgovori
TamaraRajc10.06.2016. 08:38
Neko ocigledno nije za stabilnu Srbiju u kojoj se radi vise nego ikada da bi bilo bolje ljudima...
Odgovori
Merima10.06.2016. 08:44
Amerika uz pomoć pete kolone u Sriji pokušava na sve moguće načine da uspori razvoj i napredak Srbije.
Odgovori
Niki10.06.2016. 09:06
Iskreno verujem da ce drzavni organi Srbije blagovremeno i uspeno reagovati, kao i do sada i zaustaviti svaku pretnju po bezbednost drzave.
Odgovori
duška10.06.2016. 10:39
Ma,neka plaćaju koga hoće! Jedno je sigurno - ovaj narod se jednom opekao pa sad i u hladno duva! Više mu se ne mogu poturiti mekinje umesto brašna!
Odgovori
ALEKSA10.06.2016. 10:45
Sve je ovo istina koju zna svaki posteni gradjanin Srbije kome je stalo do svog kucnog praga,svoje porodice, i imovine i do svoje SLOBODE.Zato moramo biti svi uz Vucica izko se sa nekom stvarima neslazemo ali je drzava SRBIJA vaznija od svega.Gospodi ambasadorima pozeleti srecann put i zahvaliti se za dosada ucinjeno i proglasiti ih non grata.S Rusijom sto pre ojacati dogovore i potpisati sporazum kao sa nato zlikovcima kad smo morali a ovo uciniti svojom dobrom voljom jer moramo imati saveznika jakog i sigurnog a koga sem PUTINA I BRATSKE RUSIJE.Nedozvolimo izdajnicima da nam unesu nemir u drzavu taman smo malo krenuli,banda radi konstantno.
Odgovori
DEJAN10.06.2016. 11:01
OVI KOJI TO FINANSIRAJU NAJRADJE BI NAS ISTREBILI KAO BUBE ,NAS I RUSE , HVALA SVIMA KOJI USTAJU PROTIV ZAPADNOG OBAVESTAJNOG ESTABLISMENTA .nn
Odgovori
asid10.06.2016. 13:21
Mi srbi imamo iskrene neprijatelje a sad imamo i sreće što nam šalju za svoje predstavnike beletrističare, lake za čitanje, pa tako uvek imamo mogućnost da predupredimo njihove dobre nAmere!
Odgovori
Aleksandar Mihailović10.06.2016. 14:44
Ako je sve ovo tačno, šta mi uopšte radimo na slepom koloseku ka EU? Činjenica je da nikada nećemo ući u EU, da nikada nismo ni planirani za nju, jer da jesmo primili bi YU a ne samo one koji su nekada bili oko "osovine" a sada oko nove osovine sila koje bi da nametnu novi svetski poredak. EU i NATO nam glumataju prijateljstvo i neke kvazi pregovore u Briselu a iza leđa i ispred nosa nam ruše i komadaju državu, ubijaju nas sa GMO, OU i plutonijumom i zatrpavaju glupim rijalitima primitivizma i niskih strasti kao najvećim "kulturnim" ostvarenjima Zapada koja generišu neke "punjene kokoške", "kvočke", "patke" i "šotke". Guske su već viši nivo kulture. Okrenimo se sebi i Evroazijskoj EZ, prijateljima koji su iskreni prema nama, čim pre to ćebiti i bolje i bezbolnije.
Odgovori
SINISA10.06.2016. 16:37
Ako smo u ovom momentu mi Srbi toliko glupui da nasedamo na provokacije zapada i na ono sto pokusavaju da naprave haos po Srbiji taman kad nam krece nesto na bolje,onda ako nasednemo treba srpski narod stvarno da nestane sa planete.Onda nam nema vise pomoci....
Odgovori
BOKI10.06.2016. 20:43
Žuti ološi i kriminalci kao braća narkomani Trifunovići, kriju se iza humanitarnih akcija. Pouzdano se zna a i dokazano je da svaku drugu akciju zj donaciju zadrže za sebe tj kupovinu heroina. Mup ima dokaza , a na redu he tužilaštvo. Videće se od koga kupuju narkotike.
Odgovori
ja13.06.2016. 22:38
Zapad nastavlja svoju politiku. Oni samo tako i umeju. Koliko su samo Srba tako "sklonili".
Odgovori
Stvarni14.06.2016. 13:04
Sve to treba pohapsiti naročito u Raškoj oblasti-Sandzaku. Ima dosta radikalista i čekaju da se uključe u nerede pa idu i do oružanih sukoba. Bezbednosne služba najveću ulogu u pažnju moraju da kontrolišu upravo Raška jer svi prelazi sa BiH,Crnom Gorom,Kosovom se moraju sa punom pažnjom kontrolisati jer imaju u Srbiji igrače koji igraju da destabilizuju!n
Odgovori
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 8o
8 C
Beograd
 • Novi Sad
  8o
 • Niš
  8o
 • Subotica
  10o
 • Zrenjanin
  8o
 • Klek
  8o
 • Kula
  8o
 • Sombor
  8o
 • Vrbas
  8o
 • Vranje
  14o
 • Prokuplje
  8o
 • Leskovac
  8o
 • Arilje
  7o
 • Kraljevo
  9o
 • Apatin
  8o
 • Vlasotince
  8o
 • Pirot
  8o
 • Ingija
  8o
 • Loznica
  7o
 • Grocka
  8o
 • Kovin
  8o
 • Ruma
  8o
 • Kladovo
  12o
 • Novi Pazar
  4o
 • Jagodina
  9o
 • Ivanjica
  6o
 • Titel
  8o
 • Ub
  7o
 • Bor
  8o
 • Nikinci
  8o
 • Batajnica
  8o
 • Surdulica
  9o
 • Ralja
  8o
 • Zlatibor
  4o
 • Popinci
  8o
 • Kosjeric
  7o
(JEZIVE FOTOGRAFIJE) SVE SPALJENO DO TEMELJA! Pogledajte kako su požari UNIŠTILI KALIFORNIJU!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka