• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2022

09:03

RADA TRAJKOVIĆ POZIVA NA DEMILITARIZACIJU SRBA NA SEVERU KiM! Napada naš narod žešće od samog Kurtija (VIDEO)

printscreen

Politika

RADA TRAJKOVIĆ POZIVA NA DEMILITARIZACIJU SRBA NA SEVERU KiM! Napada naš narod žešće od samog Kurtija (VIDEO)

Podeli vest

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM i miljenica zapadnih službi i prištinskih tzv. vlasti Rada Trajković jedva je dočekala da iskoristi teror koji premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti sprovodi nad Srbima na KiM

Kako su Srbi, nemajući kud, bili prinuđeni da napuste prištinske institucije, Rada Trajković je tu videla odličnu priliku za sebe i uspela sje u kratkom roku da pokaže svoje pravo lice.

Ona je gostujući na tajkunskoj televiziji u emisiji “Utisak nedelje” bez imalo srama pozvala na demilitarizaciju Srba na Severu Kosova i Metohije, te praktično poručila da je to naoružana banda.

Imati na severu ljude naoružane koji nisu pod kontrolom institucija, ni policije ni vojske, imati suštinski bande koje imaju oružje i koje su unele to oružje… da li mislite da se pod tim uslovima mogu održati izbori? Nama je potrebna demilitarizacija severa Kosova i izolacija ubačenih ljudi koji trebaju da budu kao potpora bezbednosti Srba. To su veliki i ogromni problemi. Prvo treba demilitarizovati sever Kosova – istakla je Trajković, a trepnula nije.

 

Trajkovićeva je iskoristila priliku da još jednom stane na Kurtijevu stranu i opravda zulum koji se danima sporovodi nad srpskim življem.

Ona je ovim otvoreno stala na stranu onih koji vrše zulum nad Srbima, koristeći priliku da još jednom uperi prstom u Srbiju i njeno rukovodstvo koje se bori za mir i stabilnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

A koga ugrožavaju oni pa da im je potrebna demilitarizacija?

volonter

pre 1 godinu

A gde jos ima da se gradjani ilegalno naoruzavaju,i sta je razlog tome?Idite svi u paketu kod vucica tako naoruzani i pripojite se njegovoj bandi.Niste vi za suzivot snikim pa ni sami sa sobom,jer ni sebe ne podnosite.

Zoran

pre 1 godinu

Po rezoluciji 1244 demilitarizacija mora da se izvrši prema uck na kosovu!!!

BEOGRAD SE ZALAŽE ZA MIR, ALI NEĆEMO DOZVOLITI PROGON SRBA NA KIM! Vesić: Kurtijeva jedina politička karta je rat
Politika

BEOGRAD SE ZALAŽE ZA MIR, ALI NEĆEMO DOZVOLITI PROGON SRBA NA KIM! Vesić: Kurtijeva jedina politička karta je rat

"Beograd neće provocirati sukobe i nastaviće da poštuje međunarodno pravo i traži mirna i demokratska rešenja za krizu na Kosovu i Metohiji. Nastavićemo da međunarodnoj zajednici ukazujemo na važnost formiranja Zajednice srpskih opština. To je jedini način da se smire tenzije i da se Srbi na severu Kosova i Metohije zaštite od samovolje privremenih vlasti u Prištini", rekao je Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

06.11.2022

12:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija