• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2022

16:07

Usame Zukorlić: Porodica čeka rezultate iz Nemačke i BiH!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

Usame Zukorlić: Porodica čeka rezultate iz Nemačke i BiH!

Podeli vest

Predsednik Stranke pravde i pomirenja i sin pokojnog muftije Muamera Zukorlića, Usame Zukorlić, saopštio je danas da će sačekati nalaze obdukcije iz Nemačke i Bosne i Hercegovine pre nego što se obrati javnosti povodom smrti oca


- Obaveštavam javnost da su stigli prvi nalazi o uzroku smrti rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića, rađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu - naveo je Usame Zukorlić na nalogu na Fejsbuku.


Porodica će, kako je naglasio, sačekati rezultate iz Nemacke i Bosne i Hercegovine, pre nego što se obrati javnosti.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštilo je ranije danas da je obdukcionim nalazom utvrdeno da je lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću, koja je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i prestanka rada srca.

Obdukcija je radnjena na zahtev porodice.

Zukorlić je umro početkom novembra 2021. godine.

Usame je u aprilu izjavio da porodica otvoreno sumnja da je Muamer Zukorlić otrovan i da je to razlog njegove smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija