• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2022

19:07

KAO VRHOVNI KOMANDANT, TRUDIĆU SE DA NAŠA VOJSKA BUDE SNAŽNIJA.... Predsednik Vučić objavio moćnu poruku o neutralnosti Srbije! (VIDEO)

Printscreen

Politika

KAO VRHOVNI KOMANDANT, TRUDIĆU SE DA NAŠA VOJSKA BUDE SNAŽNIJA.... Predsednik Vučić objavio moćnu poruku o neutralnosti Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je novi video na Instagramu i poručio da će Srbija ostati neutralna, a vojska jaka da bude garant mira i stabilnosti

- Kao vrhovni komandant trudiću se da vojska bude što snažnija, da bude garant bezbednosti, mira i stabilnosti. Srbija će, uveren sam dragi prijatelji, čuvati ljubomorno svoju vojnu neutralnost.

Mi nismo politički neutralni. Mi se nalazimo na evropskom putu i znamo svoje obaveze, ali svoju neutralnost mi moramo da čuvamo. Šta je problem u tome što verujete svom narodu.

 

 

Što verujete junačkom genu svojih građana da smo bili i da ćemo biti u stanju da čuvamo svoju zemlju i da ne želimo da pripadamo bilo kojem vojnom bloku.

Da želimo samo da imamo pravo da čuvamo svoje granice, da čuvamo svoju zemlju, imamo svoje vojnike i da štitimo svoje nebo.

Srbija danas više nikome ne bi bila lak plen i to je nešto na šta sam ponosan. Živela Srbija - poručio je predsednik Aleksandar Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!
Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!

Slovački premijer Robert Fico je bio pri svesti kada je prebačen u bolnicu i njegovi vitalni znaci su stabilizovani. Ficov život nije u opasnosti nakon pokušaja atentata, saopštila je medicinska ustanova.

15.05.2024

16:02

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19