• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

10.02.2022

07:00

LAŽ JE JEDINA UREĐIVAČKA POLITIKA HEJTERSKIH MEDIJA! Vučić glavna meta 40 dana!

printscreen

Politika

LAŽ JE JEDINA UREĐIVAČKA POLITIKA HEJTERSKIH MEDIJA! Vučić glavna meta 40 dana!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glavna je meta prljave kampanje koju sprovode đilasovski, hejterski mediji.

Tako dnevni list "Danas" punih 40 dana na svojim naslovnim stranama ima samo i jedino Vučića, koga napadaju najstrašnijim optužbama i uvredama, a za sve to vreme nisu objavili nijedan konkretan dokaz bilo kakve nepravilnosti ili nezakonitosti.

Sve je jasno

Listovi u vlasništvu tajkuna Šolaka više i ne kriju da vode kampanju protiv predsednika države Aleksandra Vučića
Marko Matić, Centar za odgovorne medije

Komentarišući ovu kampanju, Marko Matić iz Centra za odgovorne medije kaže da je već neko vreme sve kristalno jasno.

- Listovi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka više i ne kriju da vode otvorenu kampanju protiv predsednika države Aleksandra Vučića, to je njihova jedina uređivačka politika... Istovremeno, kampanju vode i protiv Đilasovih konkurenta unutar same opozicije. Problem je što ti mediji sebe nazivaju profesionalnim i nezavisnim, a upravo oni u kampanji krše sve profesionalne norme i standarde. Često namerno proizvode lažne vesti - upozorava Matić.

Moj ugao

MARIO SPASIĆ, SAVET ZA MONITORING

Lažima i neproverenim tvrdnjama pokušavaju da kreiraju javno mnenje protiv Vučića. Teško je kritikovati Vučićeve rezultate, ali zato sprovode konstantne napade na njega. Jasno je da se radi o ličnom animozitetu Đilasa prema Vučiću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mihail

pre 2 godine

Vucicu, ako te bilo ko srusi to ce biti:Mihajlovicka , Stefanovic,Antic, Momirovic,Ruzic i drugi balavci iz ministarstva .Promeni plocu: smeni potparola Marica koji dovodi u Cirilicu izdajnike srpske nacije :Vinka Pandurevica (korozija) ,Milana Jolovica (pacipicku pljackasku )Kovaca (korumpiranog pandurcinu ) ,Dodig-a (kukavicije jaje srpske nacije) ,promeni Pink tv i psihopatu Mitrovica (lako je sada izigravati gazdu kada Budzet drzave stoji iza ledja), po zakonu o poreklu imovine ko god ima imovinu vecu od plata tj zarada PLENI pare u srpsku banku a one u pokretanje proizvodnje .To je Max Weber.

Tina

pre 2 godine

Vucic im je jedini nacin da privuku malo paznje na sebe, nikada ni za sta opozicija nije imala dokaze, uvek su sve to bile samo prazne price u koje niko nije verovao

Darko

pre 2 godine

Ko moze da poveruje u price koje iznosi opozicija, svi znamo na sta su oni spremni zarad svojih interesa

Marina

pre 2 godine

Jasno je da opozicija ne poseduje nikakve argumente kojima bi vodila kampanju, pa im je najlakse da napadaju predsednika i njegov rad, bez dokaza i sa izmisljenim pricama

Vladimir

pre 2 godine

To su zli jezici opozicije koji bljuju vatru misleći da će tako nešto nažao učiniti Vučiću, ali on se ne osvrće na nebitne komentare već rešava sve što je vezano za našu državu.

Filip

pre 2 godine

Lažu jadni, a nisu ni svesni koliko opozicija tone. Doduše, nikada nije ni bila na površini ali dali su sebi za pravo samo malo da se izdignu mada ponovo se vraćaju tamo gde im je mesto - na dno.

Dejana

pre 2 godine

Đilasovcima je samo bitno da napadaju Vučica bez dokaza!

Bane

pre 2 godine

Opozicija će zaboraviti i svoje živote od toga koliko će se baviti tuđim u sledecih nekoliko nedelja...

Vanja

pre 2 godine

Znate kako kažu - U laži su kratke noge a kod opozicije su se toliko okratile da više od zatvora i robije ne mogu da pobegnu jer su svi korumpirani.

Vlasta

pre 2 godine

Mogle bi demokrate za promenu da vode normalnu i pristojnu kampanju.

Maja

pre 2 godine

Odakle ti pare Đilase da platiš tako obuhvatnu kampanju?

Gojko

pre 2 godine

Nikada mi nece biti jasno koliko alav na pare moraš biti da pristaneš da pišeš samo lepe vesti o Đilasu.

Jela

pre 2 godine

Mogu da hejtuju i da pisu sta hoce, ne mogu mu nista. Zalosno je sto se trude da sire neistine i lupaju gluposti!

Krsman

pre 2 godine

N1, Nova S, Danas su mediji koji vode takvu kampanju koja deluje kao poziv na linc.Nijedan predsednik nije bio izlozen torturi kao Aleksandar Vucic.Placenicki mediji ga napadaju jer radi za dobrobit Srbije i njenih gradjana.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12