• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2022

12:58

DOJČINOVIĆU ODAKLE TI PARE?! Nedavno kukao da nema dinara, A SADA REDOM TUŽI MEDIJE

printscreen TV Prva

Politika

DOJČINOVIĆU ODAKLE TI PARE?! Nedavno kukao da nema dinara, A SADA REDOM TUŽI MEDIJE

Podeli vest

Urednik KRIK-a Stevan Dojčinović podneo je tužbu protiv, kako kaže, "prorežimskih tabloida jer je protiv njega vođena kampanja"

Dojčinović koji je nedavno izjavio da ga zatrpavaju tužbama i da nema dovoljno finansijskih sredstava da se odbrani, sada je tužio "Alo", "Informer", "Kurir", "Srpski telegraf", "Objektiv"

Postavlja se pitanje odakle mu toliki novac da tuži medije, ako već nema novca ni da se odbrani. Tad je priznao da mu je godišnji budžet 30 miliona dinara?!?

Na osnovu ovih izjava nameće se pitanje da li on uopšte plaća advokatsku kancelariju Živković-Samardžić, koja ga brani, ili imaju neki uzajamni dogovor i u čijem interesu ta kancelarija uopšte radi?!

Foto: printscreen

Dojčinović tužio medije

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

ON JE NEZAVISAN ALI JE ZAVISAN ZA DJILASOVE PARE.

Tužilac

pre 2 godine

Baš lepo, kad se nađete na sudu tražite da on dokaže da nije lagao za pisanje da Belivuk i mafija sarađuju sa Vučićem, Vulinom i Stefanovićem - naravno, pošto ne može da dokaže da je to istina, jer nikakve dokaze nema osim rekla kazala, uzmite mu pare za povredu ugleda i naterajte ga da plati sve sudske troškove. Znamo da neće to on platiti iz svog džepa ali bar njegovim sponzorima skinite kožu sa leđa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20