• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2021

08:23

Mesecima vodili kampanju protiv "Dare iz Jasenovca", a danas im glavna vest uspeh filma o "genocidnim Srbima" /video/

printscreen

Politika

Mesecima vodili kampanju protiv "Dare iz Jasenovca", a danas im glavna vest uspeh filma o "genocidnim Srbima" /video/

Podeli vest

Mediji pod kontrolom Dragana Đilasa i Marinike Tepić mesecima su vodili prljavu kampanju protiv filma "Dara iz Jasenovca", a danas im je glavna vest uspeh filma "Quo vadis, Aida", koji govori o "genocidnim Srbima"

 

Koga je briga za stradanje srpskog naroda u Drugom svestkom ratu, to po aršinima đilasovskih medija treba da se zaboravi, a Srbe treba prikazati kao dželate i genocidan narod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Momo

pre 2 godine

NEMA VEĆIH LAŽOVA I PREVARANATA OD NACERTANIJE,MEMORANDUMA 1 I 2 I NA KRAJU SRPSKOG SVETA-.

Hogar

pre 2 godine

????????????????Kuku lele.....Od 4 nominacije osvojio tržišta!Ozbiljan film zasnovan na istinitoj priči a ne morbidna reklama puna falsifikata i kaži kao "DARA". Ša će te da pišete kad pogledate švedski film o ratnim zločinima i genocidu pravoslavnih talibana iz BiH I srbije koji treba da izadje sredinom godine a u njemu glume sve poznati glumci??? Plač.....ISTINA ZA PRAVOSLAVNE JE KAO GLOGOV KOLAC ZA VAMPIRA!!!

samopostovanje

pre 2 godine

ne treba se sa tim opterecivati...filmsku industriju je preuzeo lgbt lobi i oni daju poslove i nagrade "svojim ljudima"...jednostavno bitno je jedino da si ili lgbt ili njihov postovalac....srbi filmove moraju snimati za sebe i svoje gradjane jer na kraju te filmove gradjani i finansiraju

jovo

pre 2 godine

Ja ne znam koja budala možeš da budeš, da izlaziš na proteste sa marinikom, đilasom i ostalim antisrbima. Ljudi probudite se ne dozvolite da budete oruđe za rušenje Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija