• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2021

19:47

NOVAKOVIĆU, DA LI JE OVO PRISTOJNOST I UMERENOST O KOJOJ PRIČAŠ?! Evo kako Bora "voli" svoj grad!

Printscreen

Politika

NOVAKOVIĆU, DA LI JE OVO PRISTOJNOST I UMERENOST O KOJOJ PRIČAŠ?! Evo kako Bora "voli" svoj grad!

Podeli vest

Sin političara Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke i predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Novom Sada, Nikola Novaković (23) nedavno je mrtav pijan razbijao izloge na prostorijama SNS u tom gradu

Bora Novaković je bivši gradonačelnik Novog Sada, potpredsednik Narodne stranke i glavni čovek Narodne stranke u ovom gradu. 

Novaković je često isticao kakoje parola opozicije pristojnost, umerenost i uzdržanost, ali sledeći snimak pokazuje baš sve suprotno od toga. 

Pristojnost Bore Novakovića o kojoj on govori viđena je izgleda kada je napao policiju, a umerenost smo videli kada su aktivisti narodne stranke demolirali prostorije SNS u Novom Sadu.

Kako kaže on voli svoj Novi Sad, a evo i snimka koji pokazuje kako to Bora "voli" avoj grad. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

BRAVO za ovaj video - držite ga na naslovnoj strani svaki dan i ponudite svim ostalim medijima a posebno pošaljite kopiju EUROPOSLANICIMA i Evropskom parlamentu, Freedom Hous-u, OEBS i ostalim pljuvačima, da vide ko je u Srbiji nasilnik i kako je u Srbiji diktatura.

Milojica

pre 2 godine

Ovaj Novakovic je ostao u secanju radnicima uprave za zajednicke poslove vlade Vojvodine u losem secanju kada su ih nasilno terali od vrata do vrata po Vojvodini i unistavanju 450.000 hiljada koverata sa placenom postarinom DS-a!!!!!!Daleko im bilo!!!!E sad sto su se poltroni i rukovodioci presvukli u SNS to je nesto drugo...

nedeljko

pre 2 godine

Ovaj Novaković je i moju ženu zavarao dok je bio gradonačelnik.Mene nije,jer sam uvek u njega sumnjao i ispostavilo se kao tačno.Gelić Nedeljko

Marko

pre 2 godine

On je kriv što je načinio krivično ili prekršajno delo,Sud će odrediti,a krivi su državni organi što ne rade svoj posao. Zašto je policija,tužilaštvo i sud? Vi novinari objašnjavate šta se dogodilo,a ne krivite državne organe što ne rade svoj posao.Treba li ovosiledžiji,tatinom sinu/opljačkao milione dok je bio u vlasti/dozvoliti ovakvo ponašanje,a posle će biti sve više ovakvih rizičnih situacija,pa će građani morati uzeti stvar u svoje ruke,a to je onda anarhija. Vučić i svi u vlasti,kao i članovi SNS su blagi prema svim dešavanjima koja se polako prenosi na ulicu i primaju oblike najgoreg divljaštva i delovanje u smislu dobijanja vlasti mimo izbora. Psovati decu,majku Predsedniku je krivično delo i treba da bude osuđeno u celoj javnosti bez obzira da li se slažu ili ne s politikom SNS i koalicije,a ne da neki mediji podržavaju takvo divljaštvo,nekultura,bolest i sve je to dirigovano iz Centara moći,a mi i dalje imamo diplomatske odnose sa istim. Da sam ja Predsednik,to je institucija a ne Vučić,tražio bi da istog momenta bude uhapšen onaj tzv.pisac u pokušaju i bio bi osuđen najstrožije i zaboravio bi više da zna išta objaviti.Taj odnos je i prema Đilasu,Jeremiću,Čanku,Čedi,Zalutovcu,…,primenljiv i vrlo efikasan.Nije demokratija za takve Srbe,neotesani ljudi,primitivni,pokvareni,gledaju u oči,a lažu.Za njih je samo batina i zatvor.Treba li toliko dugo to tolerisati dok ne ubiju Predsednika,a onda ulazimo u haos koji nikom neće doneti nešto dobro. Vi u vlasti,državnim organima,institucijama probudite se već jednom,vas plaća narod,a narod želi da živi i radi u uređenoj državi bez ovakvih ekcesa i u miru da podiže svoju decu i da ih vaspitavaju da budu ljudi,kulturni,obrazovani i ne skloni nasilju i vulgarnosti. Prije svega,MUP,Tužilaštvo i Sudstvo treba odmah,pod hitno da reaguje prema Zakonu.Onaj ko se ogluši da bude sankcionisan,Država ima poluge vlasti u svojim rukama.Ta neodgovornost je prisutna i koštaće nas drastično i kod vakcinacije i to je jedan oblik subverzije i pozivanje na bunt.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija