• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

28.09.2021

14:02

Ana Brnabić o optužbama Đilasovog kuma na račun Vučića: MOGU DA KAŽEM SAMO - JADNO I BEDNO! /video/

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

Ana Brnabić o optužbama Đilasovog kuma na račun Vučića: MOGU DA KAŽEM SAMO - JADNO I BEDNO! /video/

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na optužbe lidera pokreta "Oslobođenje" Mlađana Đorđevića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i da trguje sa KiM u zamenu za ostanak na vlasti, rečima „jadno i bedno“


Brnabić je na pitanje novinara za razloge otkazivanja sastanaka, ali i da prokomentariše izjavu lidera pokreta "Oslobođenje", kazala da za sve informacije koje se tiču predsednikovog kalendara treba kontaktirati Predsedništvo.


- Pošto je taj pokret rekao da budem blaga, pošto su ovde partneri iz inostranstva i strani ambasadori, mogu reći samo: "jadno, bedno". Molim vas da ljudi koji nose na reveru kupljene značke stranih službi bezbednosti ne govore o suverenitetu Srbije, posebno oni koji, u najtežim trenucima u poslednjih 20 godina u našoj zemlji, kada su se dešavali pogrom, jednostrano proglašena nezavisnost Kosova, nijednu reč nisu rekli, svi se sakrili i svima se odjednom odvezala pertla - rekla je premijerka.

Dodala je da "njihovi kumovi i partnerski prijatelji govore kako nećemo da budemo magacin za kinesku robu" - to je, ponovila je "jadno i bedno“.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hana

pre 2 godine

Vucic nikada nece dopustiti da narod ispasta i trpi, niti ce prodati svoj narod nikada.

Miki

pre 2 godine

Stvarno smatram da ako opozicija nema neke bolje argumente i tvrdnje, da im je bolje da cute jer se ovako dodatno unizavaju u ocima naroda. Postaju predmet ismejavanja.

Deki

pre 2 godine

Njima je normalno da vređaju, prete, pljuju i omalovažavaju sav trud i napor predsednika. Oni nam ne žele dobro već samo sopstveni interes.

Danijel

pre 2 godine

Zamislite da čovek koji je bio savetnik u najnesposobnijoj i najpohlepnijoj vladi ikada, sada da sebi za pravo da priča o očuvanju suvereniteta Srbije, a njihova greška nas je umalo koštala gubljenja Kosova i Metohije, od čega se nismo oporavili ni dan danas.

Mila

pre 2 godine

Jeste jadno i bedno, a najjadnije je što opozicija više ne zna šta će sa sobom. Vučić je jedini kome narod veruje, uzalud im je svaki trud da unište ono što je dobro

Darko

pre 2 godine

Mislim da je svima jasno da opozicija nema šta da ponudi osim ovakvih stvari.

Ana

pre 2 godine

Sve sto radi i prica opozicija je jadno i bedno. Tako su nisko pali da jedino sto znaju je da se sluze uvredama.

Đilasov kum zahvalio Dačiću što mu vodi kampanju protiv Vučića!
Politika

Đilasov kum zahvalio Dačiću što mu vodi kampanju protiv Vučića!

Lider opozicionog pokreta Oslobođenje i kum Dragana Đilasa, Mlađan Đorđević, oglasio se danas na Tviteru i uputio reči zahvalnosti Socijalističkoj partiji Srbije, a posebno, kako je napisao, Ivici Dačiću, što mu je objavljen tekst u Politici, u kome, gle čuda, pljuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića

28.09.2021

13:30

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija