• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.07.2021

19:38 >> 18:05

VELIČANSTVEN PRIZOR, VUČIĆ ISPRAĆEN GROMOGLASNIM APLAUZOM! Završen sastanak predsednika Srbije i SNS sa stranačkim odborima u Hali Čair u Nišu! /VIDEO/FOTO/

printscreen

Politika

VELIČANSTVEN PRIZOR, VUČIĆ ISPRAĆEN GROMOGLASNIM APLAUZOM! Završen sastanak predsednika Srbije i SNS sa stranačkim odborima u Hali Čair u Nišu! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Obraćanjem predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u Nišu završen je sastanak stranačkih odbora centralne Srbije i Kosova i Metohije

Sastanku su prisustvovali članovi odbora naprednjaka iz 17 okruga centralne Srbije i sa Kosova, kao i članovi Predsedništva stranke.
 

Kako saznajemo, u Hali Čair prisutnoje svih 6.500 pozvanih članova.

Sednica je počela u 18 časova.

Kada je predsednik Vučić ušao u halu, začuo se gromoglasan aplauz. Hiljade članova ustalo je da ga pozdravi.

Podsećamo, Vučić je nedavno u Kladovu najavio da će se naprednjaci ozbiljno spremati za izbore i da je njegov predlog da se vodi pozitivna kampanja zasnovana na rezultatima i onome što će u buduće biti urađeno, a u šta ljudi veruju.


On je za tv Pink rekao da će u petak imati sastanke sa stranačkim predstavnicima iz centralne Srbije i sa KiM, a u subotu sa severa, iz Vojvodine i Beograda.

Kaže da će da se bore i neće da potcenjuju protivnike, za koje je rekao da se služe samo psovkama i ucenama.



"Ucenjuju celu Srbiju, a imaju bolje uslove nego sto smo mi ikada imali", rekao je Vučić, a na pitanje o tome da ne žele dijalog kaže ako hoće hoće, ako neće neće.
"Za nas je važno da se spremamo i da osiguramo našu poziciju. To težak posao pred nama i moramo da radimo ako hocemo da se Srbija razvija", naveo je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

Kao za vreme Tita , u totalitarnoj SFRJ...

Ja

pre 2 godine

I onda za porast zarazenih krivi mi sto necemo da se vakcinisemo, kako da ne,

Dragan

pre 2 godine

A maske nigde. Verovatno nemaju para da ih kupe.

Bubuleja

pre 2 godine

Kreteni došli da vide žvalavka. Tako narod nagrće u cirkus da vidi brkatu ženu ili majmuna sa dve glave. Rodeo rodeo, veliki rodeo. Navali narode, će ti zaposlimo šurnjaju. Primitiva.

Ja

pre 2 godine

I onda za sirenje korone krivi mi sto se nismo vakcinisali, kako da ne.

veterinar

pre 2 godine

I sutra OVAJ treba da izadje i kaze nesto o koroni???

Crna ovca

pre 2 godine

Pa morali su da odrade sendviče i izlet u Nišu

Ivana

pre 2 godine

SNS je ubedljivo najjača stranka koja zaista želi da ekonomski osnaži našu državu. Srbija se danas cela razvijai gradi, hvala predsedniče Vučiće na svemu što radite za svoj narod i državu.

Jovana

pre 2 godine

Nišlije su pokazale koliko poštuju svog predsednika i koliko ga podržavaju !

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija