• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

29.06.2021

14:29

GRAČANICA, KOSOVO, SRBIJA! Takozvana kosovska policija u centru Prištine zaplenila BENTLI BEOGRADSKIH TABLICA jer je "provocirao na društvenim mrežama"!

printscreen Kosovoonline

Politika

GRAČANICA, KOSOVO, SRBIJA! Takozvana kosovska policija u centru Prištine zaplenila BENTLI BEOGRADSKIH TABLICA jer je "provocirao na društvenim mrežama"!

Podeli vest

Na trgu u Prištini nadomak zgrade vlade tzv. kosovska policija je zaplenila luksuzni automobil "bentli" beogradskih registarskih tablica, piše Indeksonlajn

Kako prištinski mediji navode, vozilo je zaplenjeno nakon što je vlasnik automobila srpske nacionalnosti Milan Đorđević na društvenim mrežama objavio uvredljive i provokativne poruke.

 

 

Đorđević je učestvovao u jučerašnjoj trci luksuznih automobila "One Life Ralli" i tokom trke "provocirao na društvenim mrežama", kako prenosi Reporteri, sadržajem koji je i uvredljiv i provokativan za tzv. Kosovo.

Foto: printscreen Kosovoonline

Na društvenoj mreži Instagram, Đorđević poznat kao 'Crni', podelio je video na kojem je kao lokacija označeno "Gračanica, Kosovo, Srbija".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Svaka istina je provokativna za siptare. Gracanica, Kosovo, Srbija, gde ces vecuistinu.

Dejan

pre 2 godine

Nije uhapse on vec Boris Stamenkovic, stomatolog iz Beograda i to zbog snimka na instagramu!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija