• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2021

12:12

VULIN O SRAMNOM POTEZU PREMIJERA CRNE GORE: Krivokapić je pokazao je da mu nije stalo do Srba!

Politika

VULIN O SRAMNOM POTEZU PREMIJERA CRNE GORE: Krivokapić je pokazao je da mu nije stalo do Srba!

Podeli vest

Ministar policije Aleksandar Vulin reagovao je na najnoviju odluku premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

 

- Premijer Krivokapić je još jednom pokazao da mu nije ni malo stalo do toga šta misle i osećaju i Srbi i Srbija. I dobro što je to uradio, poruku smo razumeli, po njoj ćemo i postupati. Pokazao je da mu nije stalo do Srba - rekao je ministar Vulin. 

Dodao je da oni koji mrze Srbe uvek nađu zajednički jezik: 

- Ne bi me čudila da u antisrpskoj politici potraži podršku Mila Đukanovića. Oni koji mrze Srbe se uvek prepoznaju i na kraju nađu zajednički jezik - zaključio je on. 

Podsetimo, predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

Krivokapić je tokom vanrednog obraćanja rekao da su Leposaviću "progledali kroz prste" kada je u pitanu bio istup u vezi Zakona o amnestiji i okolnosti oko usvajanja tužilačkih zakona.

On kaže da je "nedopustivo da ministar pravde iznosi svoje stavove".

- Ja sam spreman da priznam da je u Srebrenici učinjen zločin genocida kada se to i nedvosmisleno utvrdi - izjavio je ministar Leposavić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

pa sta vas cudi pokazao je svoje pravo lice slusa gazdu dritana

MILOS RANKOVIC

pre 3 godine

STO PRE SHVATITE DA SU NAM CRNOGORCI VECI NEPRIJATELJI OD ALBANACA TO BOLJEPO NAS,NIKAD ONI NAMA NECE BITI PRIJATELJI ALI NIKAD,JA LICNO NE VOLIM CRNOGORCE,TAJ KRIVOKAPIC JE MILOV COVEK,NEMOZE DOLE DEMOKRATSKI FRONT SA KNEZEVICEM.MANDICEM SAM,BILA JE CRKVA UZ NJIH,SAD JE I CRKVA MALO U RASULU OD SMRTI IRINEJA,NIJE LAKO ALI SRPSKI NAROD SE NIKAD NIJE PREDAVAO NECE NI SAD

Amater

pre 3 godine

POENTA PRICE JE NJEGOV AMATERIZAM KAO POLITICARA,MOZES BITI POSTEN ALI MORAS DA RADIS KAKO TI DRUGI KAZU.UVEK SAM GOVORIO DA BI DRZAVA BILA KOLIKO POSTENA MORA U APARATU VLADANJA IMATI NA HILJADE POSTENIH A PRIZNACETE TO JE NEMOGUCE POGOTOVO NA BALKANU.

Laki

pre 3 godine

Krivokapića je potrebno dobro ispraviti, tužba, pa odšteta i da vidiš kako se grade odnosi.

Milan63

pre 3 godine

Po meni, Krivokapić je sve do sada, u suštini, vukao antisrpske poteze. Nije opozvao Milovu odluku o proterivanju srpskog ambasadora Božovića, nije povukao Milovu, a ne referendumsku odluku o priznanju lažne države Kosove i odluku o pristupanju NATO paktu, niti je svoje delovanje upodobio volji onih koji su ga i doveli na vlast. On je jedna slaba i povodljiva politička figura koja je bliža DPS-u nego onima koji su ga, naivno, podržavali, pa bi bilo pošteno da svoj legitimitet proveri na novim izborima. DF treba da se probudi i postavi pitanje poverenja ovom čoveku. Što pre, to bolje.

lokman

pre 3 godine

komadante nemojte spavati vec radite nesto npr. da ga smjenite.

patriot

pre 3 godine

... verovati jednom crnogorcu je biti nenormalan. Imali tamo pravi ljudi ili su svi isti? Beznačajni mali narod koji se davno prodao...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija